22
Sep
2012

10 najboljih svečanih izdanja (1.deo)

Pregledano: 27376 puta

Deset stilskih predloga za trenutke kada je naša najveća želja da odišemo glamurom i luksuzom!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Za posebne, svečane, gala trenutke u našim životima, kada želimo da se šepurimo u punom sjaju, da blistamo svom snagom i poberemo more komplimenata, naravno da je najvažniji izbor odeće i modnih detalja. Seksepil, glamur, otmenost, luksuz... kako postići sve to izborom haljine? I za kakvu se uopšte odlučiti? Dugačku, kratku, provokativnu ili nešto ležerniju, jednobojnu ili šarenu? Ostati odan klasici i eleganciji, ili igrati na kartu šika i malo ekstravagancije? Lepeza izbora je bez kraja i konca, ali šta god bude vaš izbor, najvažnije je da se u tome osećate zadovoljno i samouvereno. A šta to nalažu svetski trendovi, te modni stručnjaci? Kakve su to haljine poželjne na svečanostima, otmenim večerama, gala prijemima, koktelima i uopšte u večernjem provodu?  Evo deset atraktivnih predloga:

1. Suptilna seksipilnost: Ponekad seksepil leži u stvarima koje na prvi pogled i ne deluju toliko izazovno! Umesto pripijene haljine sa dekolteom ponekada treba posegnuti za haljinom iznad kolena koja ne prati tesno liniju tela, već je pomalo "šljampava" ili samo prijanja uz telo. Jednostavan kroj, bez dekoltea, sa kratkim ili dugim, te tri četvrt rukavima... ove haljine su sjajno rešenje ako želite prekrijete višak na bokovima, ili ako niste raspoložene za nešto usko, te želite da se osećate udobno i opušteno. Treba voditi računa da materijal, boja i eventualni dezen budu efektni, a kec u rukavu neka vam budu visoke potpetice i dobar aksesoar. Posebno preporučljivo za dame čiji su glavni adut duge, lepe noge!

 

   svecane haljine

   

2. Puno čipke: Zato što je čipka sinonim za ženstvenost , elegantnost i romantiku! Haljina prekrivena čipkom jeste hrabar izbor i preti da bude pomalo kič, ali ako uspete da pronađete meru, ostaviće te bez daha okolinu ! Moja preporuka je da ne odstupate od crne čipke, eventualno sa izletom u belo ili crvenpo jer sve drugo biće previše. Ponekad je i samo detalj od čipke odlična ideja, poput rukava, dekoltea ili leđa.

 

   haljina od cipke

   haljina od cipke

   haljina od cipke


3. Blistaj poput dive: Šljokice, cirkoni, kristali... samo neka blješti. Ovih sezona veoma su popularne haljine koje su cele prekrivene šljokicama. I to je divan izbor, jer ne zahteva previše truda, a bukvalno ćete zablistati u njoj! Zelena, zlatna, srebrna ili crna... odlučite se za neku od tih boja! Bićete bombastične, poput prave dive!

 

   haljina od sljokica

   haljina od sljokica

   haljina od sljokica

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
5
Tužno
6
Srećno
9
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Roleri

Bicikl