24
Sep
2012

10 najboljih svečanih izdanja (2.deo)

Pregledano: 39564 puta

Deset stilskih predloga za trenutke kada je naša najveća želja da odišemo glamurom i luksuzom!

Prvi deo ovog modnog priloga pogledajte ovde.

Za posebne, svečane, gala trenutke u našim životima, kada želimo da se šepurimo u punom sjaju, da blistamo svom snagom i poberemo more komplimenata, naravno da je najvažniji izbor odeće i modnih detalja. Seksepil, glamur, otmenost, luksuz... kako postići sve to izborom haljine? I za kakvu se uopšte odlučiti? Dugačku, kratku, provokativnu ili nešto ležerniju, jednobojnu ili šarenu? Ostati odan klasici i eleganciji, ili igrati na kartu šika i malo ekstravagancije? Lepeza izbora je bez kraja i konca, ali šta god bude vaš izbor, najvažnije je da se u tome osećate zadovoljno i samouvereno. A šta to nalažu svetski trendovi, te modni stručnjaci? Kakve su to haljine poželjne na svečanostima, otmenim večerama, gala prijemima, koktelima i uopšte u večernjem provodu?  Nastavljamo sa prelistavanjem deset atraktivnih predloga:

4. Žena u belom: Belo je sofisticirano i nežno, prefinjeno i večernja bela haljina u kombinaciji sa jačim, efektnim makeupom deluje savršeno. Uz srebrni, zlatni ili nakit u boji tirkiza, zasijaćete u belom, posebno ako ste preplanuli, ili prirodno imate tamniji ten. Kroj, dužina, i propratni detalji na haljini su samo vaš izbor, sa belom svakako nećete pogrešiti. Ipak vodite računa o materijalu haljine, jer bela boja ne voli lasteks, saten i sintetičke materijale, te ako se odlučite za nešto tako, postoji mogućnost da izgledate "jeftino". Radije izaberite pamuk, svilu ili til.

   bela haljina

 

   bela haljina

 

   bela haljina

5. Budi seksi u crvenom: Crvena boja je ove sezone posebno u trendu, vrativši se iz zaborava posle nekoliko godina, a pritom je garancija je za primećenost. Ako se odlučite za crvenu, sve oči biće uprte upravo u vas, te povodite računa da haljina u crvenoj boji laska vašoj figuri, ne otkriva previše, kao i o izboru nijanse. Neka ide uz vaš ten i boju kose. Crvena boja je generalno simbol seksepila i zavodljivosti, tako da je ona dobar i hrabar izbor, ali kao i bela, često može da deluje jeftino, ukoliko materijal i kroj nisu pogođeni. Uz crvenu haljinu odlučite se za tople nijanse nakita poput onog u boji bakra ili zlata. 

   crvena haljina

 

   crvena haljina

 

   crvena haljina

6. Poput grčke boginjeHaljine u stilu grčkih boginja su u trendu već nekoliko sezona unazad, ali kako kreatori najavljuju, ove će uzeti zamah. U toplim nijansama bele, boje slonovače, krem, boje šampanjca, puder boje, te nežnim, pastelnim tonovima roze, žute i tirkizne, u kombinaciji sa zlatnim, bronzanim ili bakarnim detaljima, sa puno tila, od lepršavih materijala, često i nalik draperijama... ove haljine su predivan izbor. Uglavnom veoma dobro stoje svima, uspešno skrivajući svaki višak i nedostatak na telu. Nemarna punđa ili pletenica, i decentni, letnji makeup zaokružiće čitavu priču o grčkoj boginji

   haljina u stilu grcke boginje

 

   haljina u stilu grcke boginje

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
8
Tužno
4
Srećno
Bolje
7
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 16°c

Bicikl

Roleri