25
Sep
2012

10 najboljih svečanih izdanja (3.deo)

Pregledano: 22303 puta

Deset stilskih predloga za trenutke kada je naša najveća želja da odišemo glamurom i luksuzom!

Prethodne delove ovog modnog priloga pogledajte ovde i ovde.

Za posebne, svečane, gala trenutke u našim životima, kada želimo da se šepurimo u punom sjaju, da blistamo svom snagom i poberemo more komplimenata, naravno da je najvažniji izbor odeće i modnih detaljaSeksepil, glamur, otmenost, luksuz... kako postići sve to izborom haljine? I za kakvu se uopšte odlučiti? Dugačku, kratku, provokativnu ili nešto ležerniju, jednobojnu ili šarenu? Ostati odan klasici i eleganciji, ili igrati na kartu šika i malo ekstravagancije? Lepeza izbora je bez kraja i konca, ali šta god bude vaš izbor, najvažnije je da se u tome osećate zadovoljno i samouvereno. A šta to nalažu svetski trendovi, te modni stručnjaci? Kakve su to haljine poželjne na svečanostima, otmenim večerama, gala prijemima, koktelima i uopšte u večernjem provodu?  Nastavljamo sa prelistavanjem deset atraktivnih predloga:

7. Pripijena haljina do kolena: U haljini koja tesno prati liniju tela, a dužine je malo iznad ili do kolena, izgledaćete neviđeno seksepilno i atraktivno, ali ne i vulgarno i "jeftino". Najbolji izbor je da haljina bude jednobojna, jer kroj je sam po sebi dovoljno izazovan. Zahvalna je kako za žurke i noćni provod, tako i za neke elegantnije prigode poput venčanja, krštenja, raznorazne prijeme...

   haljina do kolena

 

   haljina do kolena

8. Gola leđa: Seksi do krajnjih granica! Haljine koje otkrivaju leđa se mogu naći u najrazličitijim bojama i krojevima, i divan su izbor, jer ne otkrivaju previše, a opet golicaju maštu! Veoma atraktivne i sa merom provokativne, ovakve haljine simbol su zavodljivosti i otmenosti! 

   haljina sa otvorenim ledjima

 

   haljina sa otvorenim ledjima

 

   haljina sa otvorenim ledjima

9. Romantično i ženstveno: Ako ne volite da igrate na kartu seksepila, tu su uvek nešto smernije, romantične haljine koje akcentuju nežnu stranu ženske ličnosti. Dugačke ili kraće, u nežnim, pastelnim bojama, sa puno tila, karnerića, volana, cvetnog printa, čipke, ne previše izazovne, uglavnom lepršave... njihov najveći adut krije se u tome što od žene prave princezu, damu i devojčicu istovremeno.

   romanticne haljine

 

   romanticne haljine

 

   romanticne haljine

10. Suknja u kombinaciji sa bluzom: Dokaz da ne omorate da imate savršenu večernju haljinu kako biste zablistali u punom sjaju! Ponekad dobra suknja spojena sa interesantnom i svečanom bluzom može da deluje bolje i "luksuznije" od bilo koje haljine, posebno ako volite da se igrate modom! Šik efekat je zagarantovan, a naša preporuka je da se odlučite za suknju sa dubokim strukom, koje su veoma zahvalne za kombinovanje. Idealno za opuštenu večeru sa prijateljima ili odlazak na neki manje formalan prijem ili koktel.

   moderne suknje

 

   moderne suknje

 

   moderne suknje

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
6
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl