05
Mar
2013

10 najvećih trendova za proleće 2013. : 7. Sportski šik

Pregledano: 11126 puta

Za dame koje su sklone sportskom stilu, a ipak vole modne novotarije, iskristalio se interesantan trend koji spaja naizgled nespojivo!

Prethodni deo ovog serijala pogledajte ovde.

Mada nisam ljubitelj ovog trenda, širom sveta pobrao je brojne poklonike, pa svakako zaslužuje da mu se posveti pažnja. Trend sportske odeće i detalja u nesvakidašnjim i neočekivanim kombinacijama jeste jedno udobno, opušteno i zanimljivo rešenje za svakodnevna izdanja.

   

   

   

Ako ste klasičan sportski tip, aktuelni trend će vas sigurno obradovati, i možete do mile volje da uživate noseći patike, trenerke, dukseve, sportske torbe, kačkete i široke majice. Ipak, ono što zaista jeste šarmantno u celoj ovoj priči jeste što se ovog proleća sportske stvarčice kombinuju sa fensi, urbanim ili čak ženstvenim stilom. Pokušajte da iskombinujete recimo patike sa lepšavim suknjama, sportske šortseve i trenerke sa svečanim topovima i bluzama, sportske majice sa štiklama ili baletankama uz puno nakita, sportske jakne i šuškavce uz damske haljinice. Uvek se možete poigrati i sa detaljima poput kačketa.

   

   

   

Sve u svemu, ovaj trend može izgledati zaista šik, urbano i neobično, a pre svega, sledeći ga možete se osećati moderno i krajnje opušteno u isti mah. Idealan je za sve dame koje su stalno u pokretu. 

   

   

   

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
4
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -2°c
min -4°c

Roleri

Bicikl