07
Mar
2013

10 najvećih trendova za proleće 2013. : 9. Šorts odelo

Pregledano: 9948 puta

Šorts odela odaju sliku poslovne elegancije koja ističe ženski seksepil na jedan specifičan način, čineći je atraktivnom i "strogom" istovremeno.

Prethodni deo ovog serijala pogledajte ovde.

Kao i trend ženskih odela, i ovaj trend odaje utisak snažne i uspešne žene, koja pritom rado prati modu i ima stila. Šorts odela divno su rešenje za sve elegantne i poslovne prigode tokom prolećnih dana, ali naravno, potrudite se da prilagodite dužinu šortsa u zavisnosti od prilike.

   

   

   

Šorts odela su miks klasike i trenda, a ženu čine šik, sofisticiranom, izazovnom, ali i daju joj i notu ozbiljnosti i "drskosti". Naizgled, ova odela predviđena su samo za specijalne događaje, međutim, kada je u pitanju ležeran kroj i jednostavan materijal ona su idealno rešenje i za svakodnevnu šetnju. Lepo se uklapaju uz visoke potpetice, ali i udobne baletanke. Za dnevne varijante obogatite šorts odelo velikom tašnom, pamučnom majicom, interesantnom ešarpom i naočarima za sunce, dok u večernjim satima odelo upotpunite luksuznim nakitom, svečanom bluzom i clutch torbicom.

   

   

   

   

Moderna su kako jednobojna, večna bela i crna odela, tako i ona u veselim bojama ili sa upečatljivim printom, te teksas odela, a možete se poigrati i rasparenim komadima, pa kombinovati blejzer i šorts koji nemaju veze jedan sa drugim. U svakom slučaju, trend šorts odela je interesantan, ženstven, seksi, a opet "rogobusan", i ide u prilog svim damama koje nemaju vremena, jer "pokrivaju" doslovce sve obaveze i prilike u toku dana. Pritom, lako će vas izdvojiti iz mase i okarakterisati kao ženu sa istančnim ukusom!

   

   

   

   

   

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Roleri

Bicikl