07
Feb
2013

10 najvećih trendova za proleće 2013.: 1. Pruge

Pregledano: 9976 puta

Pruge su interesantan način da osvežite svoj stil! Uživajte u prugastom proleću!

Nakon nedelja moda održanih širom sveta iskristalisali su se najpoželjniji trendovi za predstojeće sunčane dane i dugo nam očekivano proleće. Dok ne pokuca na vrata, uputimo se u divne, nove modne trendove i budimo spremne da stilski zablistamo! Jedan od deset vodećih trendova koji je svoje mesto pronašao u gotovo svim kolekcijama prestižnih dizajnera svakako jesu PRUGE! Pruge u svim oblicima, horizontalne, vertikalne, cik-cak, pruge kao detalj ili pruge kao total look.

   prugasta suknja

   prugasta odeca

   prugaste pantalone

Prugaste majice, prugaste suknje, haljine, pantalone, bermude, šortsevi, tanki džemperčići... u trendu su pruge kako god okrenete! Kada je nošenje pruga u pitanju uvek je najbolje da igrate na kartu jednostavnosti, te da ih ne mešate uz druge printove i nosite ih na jednom komadu garderobe. Za one hrabrije dame interesanta kombinacija može biti pruge + tufne, ali i pruge na pruge umeju da izgledaju super šik kada se koloritno dobro iskombinuju!

   prugasta majica

   prugasta majica

   prugasta majica

Pruge najlepše izgledaju u sada već čuvenim kombinacijama boja: crno-bele, crveno-bele i crveno-crne, što nikako ne znači da se drugih boja treba plašiti. Poigrajte se i sa nijansama oker-crno, plavo-belo, zeleno-belo ili drugoj kombinaciji po želji. Pruge fenomenalno leže uz džins, pa ćete recimo prugastu plisiranu suknju divno upariti sa običnom belom majicom i teksas jaknicom. Pruge su adekvatniji izbor za dnevne varijante, mada ćete lako pronaći i haljinicu koju uz pravi aksesoar možete poneti i u nešto svečanijim prilikama.

   prugasta suknja

   trendovi za prolece

   prugasta suknja

Pruge rade i za vašu figuru, pa ako želite da vizuelno stanjite figuru odlučite se za horizontalne, dok će vertikalne pruge dati mršavicama na "volumenu". Pruge su šik, simpatičan i osvežavajuć trend, koji će vašem stilu dati dozu šarma i ležernosti!

  

Izvori fotografija: pininterest.com, stockolm-streetstyle.com

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
3
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1978,oo
prava cena : 2373.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 12°c

Roleri

Bicikl