06
Sep
2012

10 stvari koje svaka žena mora da ima u svom ormaru (1.deo)

Pregledano: 14982 puta

Bez čega je to nemoguće zamisliti kvalitetan ženski garderober?

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Nijedan kvalitetan ženski ormar nije zamisliv bez nekih večnih komada garderobe koji već godinama prkose trendovima, nametnuvši se kao nezaobilazni i svevremeni. Oni su polazna tačka svakog dobrog stila, jednostavni i uklopivi uz sve, praktični i "štediše", a pritom otklanjaju muke u svakodnevnom oblačenju i presvlačenju. Danas krećemo u prelistavanje deset večitih komada, koji su sinonim za klasiku i nikada neće izgubiti na značaju. 

1. Obična bela majica: Uz farmerke i visoke potpetice, upasana u duboku suknju, ispod sakoa ili kardigana, za sportske, poslovne, casual ili svečane varijante... bela majica je uvek dobar odgovor na nedoumicu šta se sa čim slaže! Uz nju nema promašaja i idealna je za nošenje sa aksesoarima poput glomaznog nakita ili ešarpi. Must have komad za sva vremena.

   bela majica

   bela majica

2. Crne helanke: Nisu uvek bile totalni hit, ali su se poslednjih sezona nametnule kao nešto obavezno. Osnovna namena helanki bila je sportskog karaktera, međutim vremenom su se definisale i kao komad idealan za svakodnevne, casual varijante uz dobre tunike, blejzere, duže džempere i kardigane, čak i haljine. One su udobne, praktične, pravi raj za stilske igrice i višestruko korisne!

   crne helanke

   crne helanke

3. Mala crna haljina: Alfa i omega ženskog ormara! Teško ćete pronaći ženu koja nema bar jednu, a još teže onu koja je ne voli! Večna klasika bez premca, "plemenita", elegantna, otmena, zahvalna za nošenje, najbolji prijatelj svake dame! Izbor modela i krojeva je beskonačan, te se lako može pronaći jedna za svačiji ukus!

   mala crna haljina

   mala crna haljina

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3180,oo
prava cena : 3816,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Bicikl

Roleri