09
Sep
2012

10 stvari koje svaka žena mora da ima u svom ormaru (2.deo)

Pregledano: 16669 puta

Bez čega je to nemoguće zamisliti kvalitetan ženski garderober?

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Prvi deo teksta pogledajte ovde.

Nijedan kvalitetan ženski ormar nije zamisliv bez nekih večnih komada garderobe koji već godinama prkose trendovima, nametnuvši se kao nezaobilazni i svevremeni. Oni su polazna tačka svakog dobrog stila, jednostavni i uklopivi uz sve, praktični i "štediše", a pritom otklanjaju muke u svakodnevnom oblačenju i presvlačenju. Nastavljamo sa prelistavanjem deset večitih komada, koji su sinonim za klasiku i nikada neće izgubiti na značaju:

4. Kvalitetan mantil u bež boji: večna klasika bez koje se ne može! Mantil je popularan još od zlatnog doba Holivuda, kada ga je Odri Hepbern ustalila kao modni imperativ! Zašto u bež boji? Zato što je otvoreniji od crnog, topliji, urbaniji, opušteniji, zahvalniji za uklapanje i svakodnevni street style, a pritom "leži!" i nešto elegantnijim varijantama. Bež mantil je idealan za prolećne i jesenje dane, a uz dobre cipele i tašnu činiće vas savršeno stilizovanom, šta god da obučete! Uz ovaj mantil možete pustiti mašti na volju i kada su u pitanju aksesoari, pa se poigrajte i šalovima, ešarpama, šeširima, rukavicama i pojasevima.

   bez mantil

   bez mantil

   bez mantil

5. Crna uska suknja srednje dužine (pencil skirt): Suknja koja prati liniju tela dužine do, neposredno iznad ili ispod kolena. Jednostavna, a veoma efektna, lako se transformiše iz dnevnog u večernji komad, a na najlepši način ističe ženske obline. Krajnje zavodljiv i ženstven komad, koji se kombinuje bez muke i pruža prostor za stilske igrarije, mada najbolje izgleda u kombinaciji sa elegantnom belom bluzom.

   crna uska suknja

   crna suknja do kolena

   crna suknja do kolena

6. Dobre farmerke: svi znamo zašto! Farmerke su uvek odličan izbor, nezavisno od situacije! Istovremeno casual i elegantne, lako se uklapaju u gotovo svaku priliku i ne postoji komad garderobe uz koji ne idu! Od sezone do sezone modeli variraju, ali su već decenijama neizostavne u svakom garderoberu! Iscepan, tamniji, svetliji, bagy, isprani, kamenovani džins... nije bitno... bitno je da se naoružate farmerkama, koje su svakako jedne od najudobnijih i najpraktičnijih stvari koje možete imati!

   moderne farmerke

   moderne farmerke

   zenske farmerke

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl