11
Sep
2012

10 stvari koje svaka žena mora da ima u svom ormaru (3.deo)

Pregledano: 20964 puta

Bez čega je to nemoguće zamisliti kvalitetan ženski garderober?

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Prethodne delove teksta pogledajte ovde i ovde.

Nijedan kvalitetan ženski ormar nije zamisliv bez nekih večnih komada garderobe koji već godinama prkose trendovima, nametnuvši se kao nezaobilazni i svevremeni. Oni su polazna tačka svakog dobrog stila, jednostavni i uklopivi uz sve, praktični i "štediše", a pritom otklanjaju muke u svakodnevnom oblačenju i presvlačenju. Nastavljamo sa prelistavanjem deset večitih komada, koji su sinonim za klasiku i nikada neće izgubiti na značaju:

7. Crne pantalone: Svevremeni komad savršen za svaku priliku i situaciju, a pritom ne postoji dama kojoj neće dobro pristajati! Idealan izbor jer ne samo da figuru čini vitkijom, već i čitavoj kombinaciji daju notu sofisticiranosti i klasike. Uske, u bagy fazonu, dublje ili pliće, sa zvono nogavicama, ili cigaret model... izbor je na vama, a povedite računa jedino o izboru materijala koji treba da bude kvalitetan, te da ne bledi. Jer crne pantalone će biti komad koji će vam godinama stajati u ormaru! 

   crne pantalone

   crne pantalone

   crne pantalone

8. Crni blejzer/ sako: Blejzeri i sakoi idealno su rešenje za slojevito oblačenje koje je ovih sezona neverovatno u trendu. Blejzeri svaki stil lako "obogate", čineći ga urbanijim i unoseći dašak šika. Čak i osrednja odevna kombinacija uparena sa blejzerom deluje fenomenalno, a pritom je on odličan saveznik u nameri da prikrijemo višak na bokovima. Crni blejzer je praktičan i jednostavan, a opet dovoljno efektan i uklopiv sa gotovo svime što nam padne na pamet! Zato ne propustite da nabavite bar jedan!

   crni blejzer

   crni sako

   crni blejzer

9. Bela košulja: Osnova u formiranju stila i jedna od prvih stvari koju treba da nabavite kada "gradite" svoj garderober. Odgovara apsolutno svakoj prilici, "trpi" sva godišnja doba, simbol je seksepila i zavodljivosti, a predstavlja raj za uklapanje i modne igrarije! Računajte da ormar bez bele košulje u njemu i nije ormar! Doslovce!

   bela kosulja

   bela kosulja

   bela kosulja

10. Baletanke: Zato što su otmene, elegantne, ženstvene, a opet beskrajno udobne i praktične, i pritom nikada, ali baš nikada neće izaći iz mode. Savršene kako za dnevne, tako i za večernje prilike, u hiljadu boja i modela. 

   baletanke

   baletanke

   baletanke

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
6
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri