Postovala: ana2cats
15
Nov
2011

30. Amstel Fashion Week, Beograd, part III

Pregledano: 9612 puta

Rezime svih dešavanja na 30. Amstel Fashion Week-u...Part III

29. 10. 2011. – Subota


Održane su revije novih dizajnera: Marte Miljanić, Jovane Marković i Aleksandre Pecić, kao i renomiranih Peđe Nerića i Suzane Perić, dok je posebna poslastica za modni svet bila revija “CnC Costume National” I “Avanti Furs”.


Kolekcija Aleksandre Pecić je inspirisana srednjovekovnim ručnim radom, zapravo serijom tapiserija ciji naziv je iskorišćen i za ime kolekcije - La Dame a la Lacrone (Dama jednorog).

Aleksandra PecicAleksandra Pecic


Jovana Marković u kolekciji za jesen zimu 2011/2012 godine inspiraciju nalazi u džokejima, konjima i modi četrdesetih godina prošlog veka.

Jovana MarkovicJovana Markovic


Kolekcija Marte Miljanić Revolution of Desire je igra između boginje i strasti sa dozom drskosti i ženstvenog izgleda, koja je nastala iz crteža koji su bili inspirisani romanom Paklena pomorandža.

Marta MiljanicMarta Miljanic

Enio Kapaza, dizajner Costume National i ove sezone se odlučio za boje koje kombinuje sa crnom: geranijum crvenu, kedar braon, pepeljasto belu i odgovarajuće tonove ljubičaste. Suština njegovog rada svodi se na redefinisanje savremenog modernizma u duhu šezdesetih godina XX veka.

Costume NationalCostume National

Costume NationalCostume National


Kolekcija Peđe Nerića za sezonu jesen - zima 2011 - 2012 je inspirisana Parizom, 20. i 30. godinama prošlog veka, ali samo u naznakama, bez pretenzije da tema nadvlada savremenost i nošljivost modela.

Pedja NericPedja Neric

Pedja NericPedja Neric


Avanti ne sledi pravila, on ih postavlja. Kroz maštovite i inovativne eksperimente sa stilom i tehnikom, on postavlja nove trendove i uživa u poziciji stilskog zakonodavca u sektoru. Kao rezultat, trenutno je aktuelna nova kolekcija u kojoj se meša krzno sa raznim tkaninama, sa kreacijama pogodnim za svaku priliku.

Avanti FursAvanti Furs

Avanti FursAvanti Furs


Nova kolekcija Suzane Perić 'Na početku beše broš’ vodi vas na putovanje, putovanje koje ni za jednog posetioca revije ne može biti isto. Mamine i tatine devojčice, Lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame poslužile su kao inspiracija autorki koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene.

Suzana PericSuzana Peric

Suzana PericSuzana Peric

30. 10. 2011. – Nedelja


Revijom Darka Kostića  „Hi(p)steric roses“ je zatvoren 30.Amstel Fashion Week.
Ova kolekcija je inspirisana formom cveta, žbunova i kompozicije bašta, baštenskih staza, pejzažne arhitekture i stilova i kombinovanja biljki,veličine i raznovrsnosti kompletnih sadnica i atmosfere koje proizvode ovakvi ambijenti.

Darko KosticDarko Kostic

Darko KosticDarko Kostic

Darko KosticDarko Kostic


Prezentaciju ove kolekcije podržao je popularni brend automobila Ford, za čiji model Fiestu je Darko Kostić dizajnirao prvi prekrivač.

Na taj način je započela kampanja Obucite Fiestu na Facebook-u u kojoj se šira javnost poziva da osmisli svoj prekrivač za Fiestu i postane Fiesta zaštitno lice! Učesnike koji pođu stopama Darka Kostića očekuju i brojne vredne nagrade!

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

WEG
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl