01
Jan
2013

7 modnih pravila koje ove sezone treba prekršiti!

Pregledano: 8131 puta

Moda više nego ikada pre liči na igru! Nekada glavni modni promašaji sada su postali apsolutni hit u građenju dobrog i upečatljivog stila!

1. Belo nije za zimu: Velika greška! Upravo bela boja divno oplemenjuje zimske hladne dane, iako često okarakterisana kao prolećna i letnja boja. Bela je ženstvena i otmena, te veoma zahvalna za kombinovanje, čak i više od crne. Najbolji način da ispratite novonastali trend belog usred zime jeste dobar beli kaput ili debeli, pleteni džemper!

   beli kaput

2. Print se ne nosi u varijanti od glave do pete: Ove godine se nosi i nosiće se! Naravno da morate biti obazrivi, ali zahvaljujući dezeniranim kombinezonima i odelima nema previše prostora za grešku. Uklopite ih uz neutralne boje i visoke potpetice u špic i biće to pun pogodak!

  

3. Ne mešajte zlatne i srebrne metale: Ovo pravilo polako postaje deo prošlosti, srebrna i zlatna bižuterija obavezne su, i to uparene! Iskombinujte nisku srebrnih narukvica sa nešto plemenitijim nijansama zlata umesto izrazito žutog i nećete pogrešiti!

  

4. Braon i crna ne idu zajedno: Da, ne idu! I uglavnom daju efekat jednolične i "blatnjave" odeće. Ipak, braon i crna imaju i svoje dobre momente i umeju da zajedno izgledaju veoma šarmantno, ali isključivo kada koristite svetlije nijanse braon koje vuku na cigla ili oker boju!

  

5. Metalik materijali nisu za dan: Upravo suprotno, ovih dana metalik materijali jesu jedan od najvećih vladajućih trendova i idealno su rešenje za dnevni glamur! Metalik suknja ili pantalone uz jednostavne majice i bluze od običnih materijala poput teksasa ili pamuka mogu biti dobra opcija, ili velika metalik pismo tašna uklopljena u neku sasvim ležernu kombinaciju!

   metalik pantalone

6. Ne miksujte više printova odjednom: Usudite se da ipak odigrate na drugačiju kartu! Uklopite različite printove na sebi i zagrizite u smelu modnu avanturu, koja sa sobom nos rizik modnog greha, ali s druge starne otvara vrata savršeno šarmantne i šik kombinacije! Sve je u vašim rukama!

  

7. Ne treba uparivati dva teksas komada istovremeno: Što da ne? Hrabar izbor, ali veoma efektan! Teksas košulja ili bela majica i teksas jaknica u kombinaciji sa farmerkama... sjajna ideja. Ipak, morate obratiti pažnju da su boje teksasa komplementarne i da ne odskaču jedna od druge!

  

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Roleri

Bicikl