21
Jan
2013

7 načina da savršeno nanesete crveni karmin

Pregledano: 12571 puta

Crveni karmin opet caruje svetom makeup-a, i vreme je da hrabro prigrlite ovaj trend! Crveni karmin svakoj ženi daje dozu fatalnosti i luksuza, a evo kako da "zasija u punom sjaju".

Crveni karmin obavezno "boji" naše lice glamurom i seksepilom, i na sreću pravih dama ove godine ponovo se ušuškao u naše nesesere za šminku kao must have. Sa sobom nosi pomalo "drame" i zasigurno treba smelosti da ga iznesete, ali kada ga jednom probate, shvatićete višedecenijsku pomamu za ovim simbolom ženske elegancije i fatalnosti! Važno je znati da crveni karmin uglavnom najbolje izgleda u mat varijantama i u kombinaciji sa crnim ajlajnerom. Ako niste dovoljno hrabri da se upustite u avanturu nanošenja crvenog karmina, evo naših saveta kako da to uradite bez greške!

1. Ne zaboravite dobru podlogu: Kada lice pokrivate toniranom kremom, te tečnim i puderom u prahu, nikako ne preskačite usne! Podloga na usnama od ključnog je značaja za dugotrajnost i intenzitet karmina.

2. Olovka za usne je obavezna: Kada želite da crveni ruž na vašem licu deluje besprekorno neizostavno posegnite za olovkom za usne. Pažljivo prateći liniju usana blago ih uokvirite olovkom boje mesa ili olovkom u boji karmina.

3. Koristite četkicu za usne: Kada koristite četkicu, imate veću kontrolu i preciznije nanosite karmin, bez straha da će ostati van ivice usana.

   crveni karmin

4. Skinite višak: Crvena je intezivna nijansa i lako se može desiti da preterate pri nanošenju! Ali, bez panike. Odmah pri stavljanju prvog sloja karmina višak skinite papirnom maramicom.

   .

5. Ne zaboravite drugi sloj: Prvi sloj nikada ne može izgledati idealno! Drugi sloj ruža služi za popunjavanje sitnih rupica, dovođenja intenziteta nijanse do perfekcije, a predstavlja i siguran korak da karmin na vašem licu blista celu noć, ili ceo dan!

6. Razmišljajte o prilici u kojo nosite crveni karmin: Crveni karmin više nije predviđen samo za noć, ali ipak morate povesti računa o nijansi koju birate! Mekše i svetlije nijanse crvene, koje pomalo vuku na narandžasto prikladnije su za dnevne varijante i lepše izgledaju na prirodnom svetlu, dok noću prigrlite jarko crvenu boju, kao i nešto tamnije tonove poput boje vina!

7. Igrajte se bojama: Eksperimentisanje je uvek zabavno, a pritom možete videti koja vam nijansa crvenog karmina najbolje stoji! Ako su vaše usne tanke i želite punije isprobajte svetlije boje crvene, a ako s druge strane već imate sočne i debele usne slobodno posegnite za crvenim karminom sa primesom braonkastih ili ljubičastih tonova!

   crveni karmin

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

Kada vam nestane makeup ideja, ili jednostavno želite promenu, a pritom vam zvuči interesantno da to ...
Izgledajte kao sa Barberi reklame

Izgledajte kao sa Barberi reklame

Jedna od najlepših jesenjih šminki je ona koju je vizažista Vendi Rov osmislila ...
Kad se šminka Rita Ora

Kad se šminka Rita Ora

Jeste li čuli za Ritu Oru? Ako niste, ona je pevačica iz Velike Britanije, rođena u Prištini ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 14°c

Roleri

Bicikl