21
May
2014

BEZ GREŠKE: Boje koje dobro stoje svim ženama!

Pregledano: 2202 puta

Ako se dvoumite i niste sigurni koja boja pristaje vašem tenu ili boji kose, a ne želite da eksperimentišete, tu su boje koje pristaju baš svima. Verovatno niste mogli ni da pretpostavite, ali jedna od takvih boja je i ljubičasta.

Crna: Crna boja je stara, dobra klasika i stoji dobro baš svakoj ženi, a pritom se odlično slaže uz gotovo svaku drugu boju, pa je uglavnom najzastupljenija u ženskim ormarima. Crna garderoba daće vam notu elegancije i prefinjenosti, a pritom uspešno sakriva višak kilograma.

TamnoplavaTamnoplava šalje poruku prijatnosti, sigurnosti i odgovornosti. Odlično pristaje svim ženama, a najlepše se kombinuje uz belu, boju slonove kosti, puder boju... 

Siva: Uprkos tome što vam siva deluje kao dosadna boja, oona odlično pristaje svim pripadnicama lepšeg pola, a kao i u dva prethodna slučaja sjajno se slaže sa drugim bojama, pa nećete imati problema pri kombinovanju. Njena neutralnost  je ono što joj daje posebnu čar, a ukoliko je uklopite uz jarke boje poput žute, pink ili crvene ona vam sigurno više neće delovati sumorno.

Ljubičasta: Ljubičasta je takođe jedna od retkih boja koja dobro stoji svim damama, bez obzira na boju kose i tena. Ostavlja utisak raskoši i samouverenosti. Ove sezone posebno su u trendu nešto nežnije nijanse ljubičaste poput boje jorgovana.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri