04
Oct
2011

Bib ogrlica

Pregledano: 16904 puta

saveti i predlozi za nošenje i kupovinu bib ogrlice

 

Bib (tzv. portikla) ogrlica je svakako komad nakita za one malo hrabrije. Ove ogrlice su nezaobilazan trend ove godine, i postoji nekoliko načina na koje možete da ih nosite. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da je bib ogrlica centralna tačka vaše kombinacije ukoliko je nosite. To znači da treba da se uzdržite od nošenja drugih upadljivih komada nakita, jer u tom slučaju možete delovati prenatrpano. 

Ako želite da izgledate elegantno i jednostavno, nosite bib ogrlicu uz jednobojnu haljinu sa dekolteom koji nije previše dubok. Bib ogrlica najbolje izgleda kada prekriva rub haljine i stapa se sa njom. To je veoma otmen i najbolji način za nošenje ovakve ogrlice.

Drugi način jeste da nosite bib ogrlicu uz top koji otkriva dekolte, ali onda ova ogrlica treba da se nosi visoko uz vrat. Ovo može odlično da izgleda ukoliko se pripremate za izlazak i želite da svom izgledu dodate malo glamura.

Pored toga, bib ogrlica može odlično da izgleda i ako je nosite uz jednostavnu košulju ili majcu sa širokim bretelama. Dodajte još par dobrih farmerki, visoke potpetice i interesantan šešir ili naočare da upotpunite kombinaciju i formirate željeni stil.   

Sve u svemu, ove ogrlice su divan komad nakita koji stavlja akcenat na ženstvenost i hrabrost. Nemojte je kombinovati sa mnogo boja ili sa odećom koja ima upadljivi print i možete da budete sigurni da ćete izgledati savršeno.

 

I još nešto, ne morate da trošite gomile novca na kupovinu bib ogrlice koja može da bude veoma skupa. Uz malo mašte i truda možete da dizajnirate i veoma lako napravite svoju unikatnu bib ogrlicu.

 

 

  

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
7
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min -3°c

Roleri

Bicikl