27
Sep
2011

Boje u trendu: jesen 2011.

Pregledano: 12662 puta

ideje i saveti za kombinovanje boja koje su u trendu ove jeseni

 

Boje su ono što nas inspiriše, budi posebna raspoloženja, određuje naš stil i oblikuje maštu. One pružaju slobodu i podstiču našu kreativnost, jer možemo da kombinujemo  neopisivo velik broj nijansi i da na taj način pronađemo baš ono što nam prija i u čemu se osećamo savršeno. Trendovi diktiraju koje će se boje najviše nositi u predstojećoj sezoni. Međutim, mi uvek imamo slobodu da odaberemo nijansu koja nam se najviše dopada i da na taj način nosimo boje koje volimo a da istovremeno pratimo modne trendove.

Tematske boje koje su hit ove jeseni su pastelne i puderaste nijanse roze, jarke boje kao što su narandžasta i crvena, i tamno ljubičasta. Kao što smo rekli, svaka boja ima nebrojeno mnogo nijansi, pa zato evo nekoliko predloga za efektno kombinovanje sa palete boja koje su u trendu.

Razigrano, neobično i maštovito

Poigrajte se energijom boja kao što su različite nijanse zelene, siva i tamno ljubičasta. Ova paleta boja vam omogućava da se zabavite, eksperimentišete i da budete uvek drugačiji. Sadrži sledeće nijanse: sivo-bela, boja kupine, srdačno roze, mineralno zelena, tirkizna, senf zlatna, amazon zelena, boja zelene jabuke, divlje zelena, jarka tamno zelena.

 

 
 
          
 

 

Romantično i nežno

Za romantičan, nežan, senzualan utisak iskoristite puderaste tonove ružičaste, tople i meke bakarne braon, bordo i plavo-sive nijanse. Isprobajte dodir diskretnog luksuza, ženstvenosti i šarma. Ova paleta sadrži sledeće nijanse: krem, boja bakra, meka svetlo braon, toplo roze, boja pustinjskog peska, cvekla bordo, bogato svetla braon, svetlo bež, siva, tamno braon.

 

    
 

       

Smelo, dodirnite granice

Budite hrabri, smeli i u trendu kombinujući jarke boje na pravi način. Istaknite svoju ličnost uz pomoć hrabrih slikarskih tehnika koje su zasićene bojama u toplim tonovima. Ova paleta boja sadrži sledeće nijanse: čili crvena, boja pčelinjeg voska, tamna malina, zlatno braon, boja rastopljene lave, zagasito mornarsko plava, pink, boja fuksije, braon, boja čokolade.

 

Moćno, snažno, zablistajte

Zablistajte u dubokim i intenzivnim nijansama ljubičastog mastila uz ekstravagantne detalje. Kombinujte boje drame i intrige, želje i zadovoljstva. Kreirajte savršenstvo koristeći boje sa palete koja sadrži sledeće nijanse: srebrna, kalaj, nežno ljubičasta orhideja, teget, nežno zagasito plava, tamno plava, mračna sivo plava, boja gotik grožđa, šampanjac, boja duboke noći.

 

   

 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
1
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Bicikl

Roleri