06
Oct
2011

Brosevi su ponovo u trendu!

Pregledano: 9043 puta

broševi su u trendu ove sezone

 

Broševi više nisu rezervisani samo za starije dame. Oni su ove sezone postali jedinstveni komad nakita. Postoje u najrazličitijim oblicima, napravljeni su od najneverovatnijih materijala, tako da svako može da pronađe pravi broš za sebe koliko god godina da ima i koji god stil da neguje.

Broševi su veoma zahvalan komad nakita, uz njih isti komadi odeće mogu da izgledaju sasvim drugačije, oni upotpunjuju odevnu kombinaciju i daju joj lični pečat. Možete da ih nosite na mnogo novih, originalinih i različitih načina. Možete da ih stavite na kragnu kaputa, majce, košulje ili haljine, mogu odlično da izgledaju i prikačeni na struk koktel haljine ili rub sasvim obične majce. Možete ih staviti na šešir ili kapu. Izbor je veoma velik i zavisi samo od vas, zato isprobajte i odlučite sami na kom mestu vam se najviše dopada.

U svakom slučaju, broševi su detalji koji privlače pažnju i osvežavaju mnoge monotone kombinacije. Njihova cena je uglavnom pristupačna, a možete da budete sigurni da ćete uz njih izgledati jedinstveno i neponovljivo gde god da se pojavite.   

 

 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -1°c

Bicikl

Roleri