Postovala: Ona portal
29
Jun
2011

Budi Eko Fin-a

Pregledano: 2385 puta

Budi Eko Fin-a

Povod za pokretanje internet projekta je ocena osnivača, u skladu sa globalnim inicijativama, da je neophodno preduzeti sve korake ka podizanju svesti stanovništva o problemima životne sredine i mogućnostima da se neki od njih ublaže korišćenjem ekoloških proizvoda. 
 

Ponuda internet projekta obuhvata:
 
Onlajn ponudu i prodaju ekoloških proizvoda, kao i dostavu proizvoda na adrese prema zahtevu.
Eko brendiranje Srbije u okviru kontinuiranih aktivnosti treba da dovede, u svesti korisnika ekoloških proizvoda i usluga, do prepoznavanja naše zemlje kao ekološke destinacije.
Kampanju za očuvanje i unapređenje životne sredine koja se sprovodi na nacionalnom nivou uz saradnju sa svim relevantnim institucijama u zemlji i inostranstvu.
Promociju postojećih manifestacija i organizacija sopstvenih ekoloških događaja, koje na najbolji mogući način doprinose promociji i podizanju ekološke svesti, predstavljaju ponudu ekoloških proizvoda i okupljaju najvažnije organizacije, institucije i pojedince u oblasti ekologije, zaštite životne sredine i održivog razvoja
Ponudu ekoturizma u Srbiji koja obuhvata definisane eko turističke pakete naše zemlje i regiona.
Promociju eko izdanja iz oblasti ekologije, zaštite životne sredine, održivog razvoja i ekoturizma koja doprinose podizanju ekološke svesti.
 

Vizuelni identitet naglašen je kroz sam naziv projekta Budi Eko Fin-a koji jasno upućuje na ponašanje svakog pojedinca u životnom okruženju. Za zaštitni znak projekta uzet je list drveta LIPE koje je veoma značajno za našu zemlju i region. Lipa je vezana za naše slovensko poreklo i najzastupljenija je na Fruškoj gori (u najstarijem nacionalnom parku u Srbiji), upravo u regionu gde se nalazi sedište samog projekta.  
 
 
Inicijativu za dati projekat umrežavamo sa inicijativom nadležnih institucija i organizacija, kao i nacionalnih projekata za očuvanje i unapređenje životne sredine. Potrebu za pokretanjem internet projekta Budi Eko Fin-a definiše činjenica da u našem regionu ne postoji svest o korišćenju ekoloških proizvoda, ali ni objedinjena ponuda i distribucija istih. Dodatna vrednost projekta su kontinuirana kampanja i aktivnosti koje će doprineti da Srbija bude prepoznata kao ekološka destinacija. 
 

Ciljna grupa (posetioci) portala su korisnici ekoloških proizvoda, društveno odgovorne firme i kompanije, posetioci ekoloških manifestacija, domaći i strani eko turisti, stručna javnost, mediji, građanstvo. 
 
 
Vizija 
Kupovina za čistiju Srbiju. Prodajom ekoloških proizvoda i njihovim korišćenjem, promocijom eko događaja, ekoturizma i eko izdanja želimo da doprinesemo očuvanju i unapređenju životne sredine u našoj zemlji.

Misija
Podizanje ekološke svesti kod stanovništva i uspostavljanje sistema prodaje ekoloških proizvoda na jedinstvenoj internet adresi. Pozicioniranje Srbije kao ekološke destinacije i stvaranje prepoznatljivog eko brenda u regionu.

Poziv
Pridružite se inicijativi da očuvamo naše životno okruženje i podignemo svest o ekološkim problemima i mogućnostima za njihovo rešenje. Sve aktivnosti preduzete u okviru projekta promovišu ekološke proizvode u zemlji i regionu, našu prirodnu baštinu i pozicioniraju Srbiju kao ekološki svesnu destinaciju. 
 
 
Projekat Budi Eko Fin-a je jedan od alata za postizanje konačnog cilja - da živimo u skladu sa prirodom. 
 

Napominjemo da su na portalu promovisani isključivo proizvodi koji ispunjavaju ekološke kriterijume i standarde, kao i da su informacije i članstvo na portalu potpuno BESPLATNI.

Pridružite nam se i dajte vaš doprinos za čistiju Srbiju!

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Izađite na kraj sa teškim trenucima uz ove sitne trikove!

Izađite na kraj sa teškim trenucima uz ove sitne trikove!

U životu nije sve u samom njegovom toku, ...
Ponovo radi Šuma!

Ponovo radi Šuma!

Ovih decembarskih dana, legendarno mesto okupljanja beogradskih novinara, čuvena "Šuma" na ...
Ovaj test ličnosti savršeno pogađa kakvi ste!

Ovaj test ličnosti savršeno pogađa kakvi ste!

Ovaj jednostavan, simpatičan i precizan test ličnosti gotovo je za 30 sekundi, i lako će vam dočarati kakvi ste ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 7°c

Roleri

Bicikl