Postovala: Nataša Ilić
13
Sep
2012

Čarape iz raja stigle u Beograd

Pregledano: 6597 puta

Nova prodavnica "Socks from Heaven" otvorena je u centru grada

U centru Beograda otvorena je još jedna modna prodavnica. Pred sezonu kiša i hladnog vremena, Terazije su postale stecište prodavnici čarapa i to - direktno iz raja! Naime, radnja "Socks from Heaven" vlasnica Ane i Jasmine Aleksandrov, koja je bivša košarkaška reprezentativka Srbije, je specijalizovana samo za čarape.

U asortimanu “Socks from Heaven” biće uniseks čarapa (standardne sokne), sportskih čarapa, ručno rađenih nadkolenica i dokolenica sa kristalima, hulahop čarapa, a u ponudi je i unikatni nakit “LaDoLa”. Kako su rekle ove lepe vlasnice iz tima "Heaven Divas", ovde će moći da se pazare kvalitetne čarape po izuzetno povoljnim cenama. Svi materijali su uvezeni iz Italije, ali je proizvodnja domaća, baš kao i dizajn.

Ideja je da jednom mesečno neko od poznatih ličnosti kreira svoju čarapu, a sav prihod od prodaje odlaziće u humanitarne svrhe. Čast da bude prvi u tom humanom i originalnom poduhvatu pripala je šminkeru domaćih poznatih ličnosti, Dušanu Lazinu, čija čarapa ima dizajnirane usne.

Novina je i ta da je “Socks from Heavendogs friendly prodavnica, te će svi koji imaju pse moći da uđu sa svojim ljubimcima u radnju. Devojke iz tima "Heaven Divas" pripremaju i kolekciju grejača za pse koja će se uskoro pojaviti u njihovoj prodavnici.
Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
4200,oo
prava cena : 5040,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -1°c
min -3°c

Roleri

Bicikl