Postovala: Ona portal
10
May
2016

ČVRSTA I ELASTIČNA KOŽA MOGUĆA JE U SVIM GODINAMA!

Pregledano: 2906 puta

Eucerin DermoDENSIFYER preparati, posebno formulisani za povratak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože, sada dostupni po specijalnim uslovima!

 • content_images/sandalica/3907/gal/0/cvrsta-i-elasticna-koza-moguca-je-u-svim-godinama-1356021708_342x193.jpg
 • content_images/sandalica/3907/gal/0/cvrsta-i-elasticna-koza-moguca-je-u-svim-godinama-1789871809_342x193.jpg
 • content_images/sandalica/3907/gal/0/cvrsta-i-elasticna-koza-moguca-je-u-svim-godinama-632128817_342x193.jpg
 • content_images/sandalica/3907/gal/0/cvrsta-i-elasticna-koza-moguca-je-u-svim-godinama-976945770_342x193.jpg

Ako ih već imate, onda znate – bore nisu jedini znak starenja kože! Šta više, one su, u stvari, pratilac starenja sa kojim se mnogi najlakše mire, jer mogu biti i znak srećnog života koji je bio ispunjen smehom ili uspešne karijere koja je na naše čelo urezala znak brige. Ono što većini žena u određenim godinama, kada se pogledaju  u ogledalo, najčešće i najviše smeta jeste gubitak čvrstine i eleastičnosti, to jest kontura lica i sjaja kože - osobina tako karakterističnih za mladalački izgled kože.

Mnogi veruju da se sa tim promenama nije moguće izboriti. Ali Eucerin®DermoDENSIFYER linija dokazuje suprotno. Za efikasnost Eucerin®DermoDENSIFYER linije zaslužna je efikasna kombinacija dva sastojka koje Eucerin ekskluzivno koristi: Apiaceae peptida (Pimpinella Anisum), prirodnih oligopeptida izolovanih iz plodova anisa, koji stimulišu aktivnost ćelija u koži, poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva i ublažavaju bore, i arktina (Arctium Lappa), visoko efikasanog sastojka čička koji se ekskluzivno gaji i izoluje za potrebe Beiersdorf-a, kompanije čiji je Eucerin brend, a koji stimuliše sintezu kolagena, obnavlja oštećenja vezivnog tkiva i ublažava bore.

Priuštite svojoj koži Eucerin®DermoDENSIFYER liniju ako:

 • Želite da ojačate strukturu  svoje istanjene kože
 • Želite da obnovite vezivno tkivo svoje kože i učinite je čvršćom
 • Želite da povratite blistavost i dobru cirkulaciju
 • Želite da ublažite bore i poboljšate ukupni izgled svoje kože

 

Sada u apotekama: Eucerin®DermoDENSIFYER krema za lice u jedinstvenom pakovanju sa GRATIS Eucerin®DermoDENSIFYER kremom za područje oko očiju i usana!

Eucerin®DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži prirodno dobijene sastojke, arktin i peptide familije štitonoša, koji reaktiviraju i ubrzavaju proizvodnju kolagena. Zahvaljujući ovoj kombinaciji kolagen se reorganizuje u jaču, gušću mrežu, a dodatno se ojačava  spoj između epidermisa i dermisa kako bi se povećala mikrocirkulacija kože i time poboljšala blistavost. Posebna SPF 15 zaštita od sunca zajedno sa UVA filterima sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima, kao i pojavu pigmentnih fleka. Dokazano odgovara svim tipovima kože.

Eucerin®DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana jača strukturu kože, podstiče blistavost i umanjuje bore. Takođe sadrži SPF 15 zaštitu od sunca, što sprečava dalje starenje kože izazvano UV zracima. Oftalmološki je testirana za bezbednost i dobru podnošljivost na ovom osetljivom području.

UKOLIKO ŽELITE POTPUNI EFEKAT…

U dnevnu rutinu nege uključite i Eucerin DermoDENSIFYER Noćnu hranljivu kremu koja poboljšava regeneraciju kože tokom noći kako bi se ojačala struktura kože za više elastičnosti i blistavosti. Koncentrovan dekspantenol koji sadrži ova krema pomaže obnovu kože tokom noći za efekat sveukupno poboljšanog tena nakon buđenja.

INFO PLUS: Eucerin DermoDENSIFYER preparati posebno su formulisani za delovanje na posledice opadanja hormonalne aktivnosti – gubitak čvrstine, elastičnosti i blistavosti kože!

Tagovi : nivea |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Uživajte u lepoj i nežnoj koži tokom cele zime

Uživajte u lepoj i nežnoj koži tokom cele zime

Kada temperatura pada, proizvodnja lipida praktično prestaje. Zato je preporučljivo korišćenje proizvoda ...
NIVEA Beauty Wellness

NIVEA Beauty Wellness

Beli pokrivač najčešće mami osmehe samo dok kroz prozor gledamo romantične pahulje kako prekrivaju ulice i ...
PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
 • porodičnim odnosima
 • karijeri
 • prijateljskim odnosima
 • pravljenju novca
 • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 10°c
min 8°c

Roleri

Bicikl