09
Feb
2011

Dan zaljubljenih – obucite nešto crveno!

Pregledano: 4420 puta

Predlog odabira odeće za dan zaljubljenih

Bliži nam se Dan zaljubljenih, i uprkos tome što je poreklo ovog praznika obavijeno velom tajni, mnogobrojni su oni koji ga obeležavaju i sa nestrpljenjem očekuju da baš toga dana pokažu svoju ljubav voljenoj osobi. Najveća pažnja u ovom periodu, poklanja se naravno odabiru poklona i mestu na kom će biti obeležen ovaj dan. Međutim, isto tako je važno posvetiti pažnju planiranju i odabiru odeće, jer ćemo se tako osećati lepše, sigurnije i privlačnije bilo da je u pitanju večera kod kuće ili odlazak u neki od restorana. Zato, drage moje, obucite boju ljubavi - obucite nešto crveno!

 

Crvena, kao jedna od osnovnih boja, opšte je prihvaćena kao boja ljubavi, želje i moći, i zbog toga je skoro sigurno da ćete se tako osećati ukoliko je nosite na sebi. Zbog svoje jačine i intenziteta, najčešće se predlaže baš u specijalnim prilikama, naročito kada želimo da istaknemo da nam je nešto veoma značajno, i kada želimo da pokažemo posebnu pažnju. Upravo iz tih razloga pravi izbor odeće za Dan zaljubljenih svakako na prvom mestu zauzima crvena haljina ili košulja/bluza.

 

Kroj i dužinu haljine, kao i materijal, odaberite sami prema obliku sopstvenog tela. Međutim, neophodno je da sa crvenom bojom budete veoma oprezni jer neodgovarajući kroj ili materijal sa previše sjaja može da vas učini debljim nego što jeste, i upravo zbog toga izbegavajte crvene pantalone i birajte haljine sa visokim strukom jer ćete tako istaći najuži deo tela i vizuelno produžiti noge, a samim tim i celu siluetu.

 

Za one manje ekstravertne, koji se ne osećaju previše prijatno ukoliko na sebe skreću previše pažnje, predlažemo crvene cipele koje u kombinaciji sa sivom, belom i crnom odećom ostavljaju veoma snažan utisak, i postižu podjednako dobar efekat. U svakom slučaju, odaberite bar jedan komad odeće u crvenoj boji, jer je ovaj dan idealna prilika baš za to.

 

I za kraj svim zaljubljenim dušama čestitamo Dan zaljubljenih, pazite se i volite.

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Roleri

Bicikl