26
Dec
2012

Dizajneri nakita predstavili nove modne trendove za hladne dane

Pregledano: 5350 puta

Intenzivne boje, motivi iz prirode i poludrago kamenje glavni su modni trendovi u dizajniranju nakita za za predstojeću sezonu. Raskošan izgled i sofisticirani dizajn imperativ su svakog komada koji se pažljivo kreira i izađe iz radionice celjskih majsto

„U sledećoj godini kako u dizajnu garderobe, tako i u dizajnu nakita zastupljene su sve boje. Cilj je pronaći širok spektar nijansi, od suptilnih do jarkih kombinacija. Više nego ikada zastupljeno je crveno zlato, koje u kombinaciji sa različitim materijalima osobi može podariti razne izglede – diskretni, svetlucavi, elegantni i šik“, kaže Zdenka Šamec.

 

Neizbežan trend za hladne dane su ukrašeni obruči na minđušama, različitih stilova. Specifičan, a ujedno i univerzalan dizajn, čini nakit veoma dopadljivim i ljudima sa različitim ukusima, dok sofisticirani detalji  damama pružaju samouverenost u svakoj prilici.

 

Dizajneri su inspiraciju za novogodišnje kolekcije pronašli u prirodi, pa je nakit oplemenjen motivima leptira, zmija i škorpija u realnoj i stilizovanoj formi, a poludrago kamenje je centralna tema mnogih komada. Tanke ploče prirodnog kamena, grubo ili fino obrađene površine, kombinuju se sa plemenitim metalima i predstavljaju maštovit i razigran spoj.

 

Kolekcija „Gea“ Zlatarne Celje inspirisana je darovima prirode i jarkim bojama zemlje.

 

„Nakit iz ove kolekcije privlači pažnju sa tri vrste poludragog kamenja. Prsten, minđuše i privezak isijavaju toplom crvenom bojom zlata koja savršeno odgovara svima onima koji žele da istaknu svoju senzualnost i opuštenost. Dame koje vole originalan i upečatljiv nakit biće oduševljene šik kontrastom mlečnog mesečevog kamena, tamnog spektrolita, vatrenog sunčevog kamena i 14kt zlata“, objašnjava Zdenka Šamec.

 

Dizajnerka Zlatarne Celje tvrdi da je filigranski pristup dizajniranju nakita još aktuelan, a da moderne tehnologije omogućavaju inovativna rešenja.

 

„Najnovija kolekcija nakita „Mozaik“ predstavlja idealan spoj elegantnog i svetlucavog nakita i pažljive filigranske izrade. Diskretna kombinacija zlata i cirkona neće ostati neprimećena u najluđoj novogodišnjoj noći, a kako bi se zadovoljio svačiji ukus kolekcija može biti izrađena od belog ili žutog zlata“, kaže ona.

 

Ako se dvoumite u vezi sa nakitom kojim ćete osvežiti svakodnevni, ali i večernji stil, nove kolekcije Zlatarne Celje pružiće vam željenu otmenost i gracioznost. Sa minđušama, u kombinaciji sa prstenom i priveskom iz istoimene kolekcije, bićete zapamćene kao dama koja obasjava svojom pojavom.

 

 

###

 

O Zlatarni Celje

 

Zlatarna Celje trenutno je najveći i najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita sa tradicijom dugom više od 160 godina. Kompanija je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia u segmentu nakita i Aurodent u segmentu dentala. Misija kompanije izgrađena je na dobro poznatoj tradiciji, kvalitetu i prepoznatljivom brendu, kao i širokoj paleti proizvoda za muškarce i žene svih dobi. Primarni cilj Zlatarne Celje je zadovoljstvo kupaca.

 

Zlatarna Celje

Čekamo da Zlatarna Celje napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Bicikl

Roleri