19
May
2011

Džesika Simpson dizajnira za seksi, pristupačnu i vanvremensku ženu

Pregledano: 4049 puta

Džesika Simpson, poznata pevačica, osnovala je svoju modnu liniju cipela i torbi

Posle Jlo, Paris Hilton i Gven Stefani još jedna dama iz muzičkih voda oprobala se u dizajniranju odeće. Džesika Simpson, koja će pre ostati upamćena po pitanju da li je tuna piletina ili riba nego po muzičkom angažmanu, rijaliti šou i braku, rešila je, kada je sve to ostavila iza sebe, da osnuje svoju modnu liniju.

 

Američka tinejdž zvezda imala je problema sa kilažom posle razvoda, pa je tako za sopstvene potrebe počela da kreira farmerke i ostale komade garderobe, što joj je dalo vetar u leđa da nešto kasnije uozbilji priču i pokrene brend “Džesika Simpson-torbe i cipele”.

 

Džesika je svoju liniju opisala kao udobnu, pristupačnu i vanvremensku. Ona simbolizuje prave amerikanke, moderne ali klasične, seksi ali slatke, pristupačne ali inspirativne. Neke od cipela iz ove kolekcije već su prošetale crvenim tepihom i, iako mnoge neverne Tome sumnjaju, Džesika je sigurna da će se dame “navući” na ovaj brend čim ga isprobaju.

 

Ono što je oduvek bio zaštitni znak pevačice je njena kosa, te je u saradnji sa svojim frizerom i najboljim prijateljem napravila liniju ekstenzija za kosu. Njihov brend po imenu “Hairdo hair” omogućiće vam da se zabavljate sa svojom frizurom i izbegnete jednoličan i dosadan izgled.

 

-” Ekstenzije se nameštaju principom clip-on, utapaju se u vašu kosu i postaju neprimetne, a urađene su od 100 posto prirodne kose.”, kaže Džesika. “Ja sam kao i svaka druga devojka. Želim da moj stil bude pristupačan i zabavan. Cilj mi je da se sa mojim proizvodima svi osećaju udobno i sigurno.” Sigurni smo u tvoje namere, Džesika, ali dok se tvoj brend ne pojavi i na našem tržištu, uzdržaćemo se od komentara. I tuna je riba, tek da se zna…

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri