Postovala: Senka Ivetić
02
Oct
2012

Džins za sve prilike

Pregledano: 10927 puta

Jedan od odevnih predmeta koji svi pomenu kada se priča o udobnosti odeće, džins je pronašao svoje mesto u svetu mode, i nema izgleda da će se skoro povući.

Džins je postao popularan sredinom dvadesetog veka i zadržao se kao neizostavni odevni predmet sve do danas. Nose ga i muškarci i žene, jer je njegova primena zaista prilagodljiva. U skladu sa tim, slobodno možemo reći da se komadi garderobe od teksasa mogu poneti u najrazličitijim situacijama.

dzins

Prvi odevni predmet od teksasa, koji je neizostavna u vašem garderoberu jesu farmerke. Postoji mnoštvo modela, ali nekada je najveća mudrost sveta naći baš onaj model koji odgovara našem telu. Bilo da su one uske ili široke, duže ili kraće, farmerke su prikladne za poslovne sastanke u kombinaciji sa košuljama, isto kao i za večernje sate i lud provod na visokim štiklama. Takođe, veoma je zanimljivo i prilagodljivo nositi farmerke različitih boja.

dzins

Pored nezaobilaznih farmerki, u ormaru svake žene mora se naći jedna suknja od džinsa. U skladu sa prilikom, godinama i građom tela, možete se odlučiti za dužu ili kraću. Naš savet je da se pri kupovini suknje od teksasa ne vodite trenutnim trendovima, već kupite neutralnu, jednobojnu suknju. Bilo da je od svetlijeg ili tamnijeg džinsa, kupite onu suknju će vam trajati duže, jer je to jedna od osnovnih krakteristika džinsa- traje dugo.

dzins

Teksas jakna je jedan od nazanimljivijih odevnih predmeta koji potpino menja figuru žene. U kvalitetnoj teksas jakni uvek ćete izgledati mlado, sveže i u trendu. Ipak, teksas jakne su vrlo zanimljive i sa raznim dodacima, broševima, upadljivim dugmićima, sa delovima od čipke, prišivenim dekoracijama ili iscepane. Na vama je da odaberete model, boju i stil, ali teksas jakna je prilagodljiva kako elegantnim kombinacijama, tako i kežual varijantama.

dzins

dzins

Bilo koje životno doba, ne može zamisliti leto bez teksas šorca. Bilo da idete na plažu i nosite ga uz belu majicu, ili izlazite uveče i obučete ga uz crnu majicu i mnoštvo nakita, nećete pogrešiti. Naravno, stvar vašeg ukusa je da li će to biti šorc plićeg ili dubljeg struka, vaš je izbor i odluka u skladu sa tipom vaše građe.

dzins

dzins

Košulja od džinsa je obavezna u ormaru svake žene. Veoma je prilagodljiva za različite situacije. Možete je kombinovati sa svim bojama, ali najlepše se slaže sa nijansama braon boje i boje kože. Idealna je za jesenje vreme kada je možete nositi preko majice, ili ako je hladnije ispod sakoa.

dzins

Jedan od materijala koji svi pomenu kada se priča o udobnosti odeće, džins je pronašao svoje mesto u svetu mode, i nema izgleda da će se skoro povući.

dzins

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri