Postovala: OnaPortal
17
Apr
2012

Europe future fashion 2012- Split, Hrvatska

Pregledano: 2264 puta

Europe future fashion 2012 okuplja i ove godine perspektivne Europske dizajnere od 14 -15.srpnja 2012 u Splitu (Le Meridien Lav)

Europe future fashion, koji je održan prošle i pretprošle godine u Splitu, postao je prepoznatljivi događaj za dizajnere širom Evrope. Ovaj evropski festival mode dobio je odlične ocene za sadržaj, ali i izuzetno pozitivnu atmosferu od učesnika, medija i publike.


Možemo reći sa sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regionu.          Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima širom Evrope da prezentuju svoje kolekcije i sarađuju sa stručnjacima iz modne industrije. 

 

Tokom dva dana ove modne avanture razvijaju se nova poznanstva, razmenjuju znanja i iskustva i što je najvažnije odvija se jedna izuzetno pozitivna atmosfera u kojoj je uživanje raditi.

Ove godine, Europe future fashion 2012 održaće se 14. i 15. jula 2012, u prekrasnom hotelu "Le Meridien Lav" ( http://www.lemeridienlavsplit.com/) u Splitu.


Kao novitet, ove godine se pozivaju i studenti svih Evropskih škola dizajna da se prijave i pokažu svoje kolekcije. Najbolji od njih će osvojiti besplatno učestvovanje na jednom od Evropskih fashion week-ova.


Koncept programa sadržaće :

-modne revije

-radionice

-izložbeni prostor

- after party

 

Svi dizajneri koji smatraju da imaju „ono nešto“ , da su „drugačiji od drugih“ mogu se prijaviti preko web stranice www.europefuturefashion.com ili na mail [email protected].

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
6
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
6
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Roleri

Bicikl