31
Oct
2012

Trend raport: džins u boji

Pregledano: 12846 puta

Preko noći u svetu mode obojeni džins postao je imperativ! Razigrano, sveže, veselo i šik!

Još tokom prolećnih dana, kojih se sada rado sećamo, iskristalisao se trend obojenog džinsa, koji je gospodario i za vreme leta, a na značaju nije izgubio ni sada, kada je na naša vrata uveliko ušetala jesen. 

   obojeni dzins

Džins u boji predstavlja pravo osveženje u tmurnim i sivim jesenjim danima, a vašem stilu bez izuzetka daće notu razigranosti i šika. Farmerke u boji su efektne i dopadljive, lako se i lepo kombinuju. Ove zime i jeseni nosiće se različite nijanse boje cimeta, zelene, kobaltplave, crvene, oker, prljavoroze, bordo i teget boje. 

   dzins u boji

Džins u boji ponaša se kao najobičniji džins, te se uklapa uz gotovo sve, osim što treba povesti računa o slaganju boja. Uvek možete igrati i na sigurnu kartu, pa ih kombinovati sa nepogrešivom crnom, belom i krem bojom.

   dzins u boji

Sako i košulja biće uvek najbolje rešenje uz farmerke u boji, i obavezni su interesantni aksesoari, poput gomile nakita ili dobre ešarpe. Obojeni džins, koliko god da je trendi, ipak ostavite za svakodnevna izdanja, street style, šoping, kafu ili ručak sa prijateljima, a zaboravite ga kada su u pitanju neke svečanije prigode.

   dzins u boji

Zašto baš ovaj trend treba da nađe mestašce u vašem ormaru? Jer je veseo, drugačiji, upadljiv, a opet veoma jednostavan, praktičan i povoljan (cena je oko 2000 dinara)! Džins u boji voli raznorazne printove i stilove, te ćete se sa snjim poigrati i iskazati svoju stilsku kreativnost na najbolji mogući način. Uživajte!

   dzins u boji

   dzins u boji

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 18°c

Bicikl

Roleri