09
Oct
2012

Ikona stila: Amber Rouz

Pregledano: 7721 puta

Amber Rouz nije planetarno popularna i uspešna, ali definitvno jeste jedna od najotkačenije stilizovanih mladih dama na planeti. Sve ono što ste mislili da niko nikada neće obući, Amber jeste… i nije pogrešila!

Amber Rouz, mada često na meti modnih sudija, ipak zrači ogromnom neobičnošću i šarmom. Čini mi se da ne postoji odevna kombinacija koju ne bi mogla da iznese. Atraktivna Amber nema tačnu profesiju, biće da je nešto poput naših starleta, ali sve dok ovako oduševljava stilom i modnim eksperimentima, nije ni bitno čime se bavi. Verujem da većina neće imati sluha za njen stil, ali ja toplo pozdravljam smelost da se beskrajno poigrava modom i trendovima.

   amber rouz

 

   amber rouz

 

   amber rouz

Kada bi prošetela ulicama Beograda verovatno bi bila proglašena za čudaka, međutim u Americi važi za svojevrsnu ikonu stila, a modni fotografi, novinari i blogeri uglavnom imaju reči hvale za ovu odvažnu i atraktivnu mladu damu.

   amber rouz

 

   amber rouz

 

   amber rouz

Spaja nespojivo (ali bukvalno), kombinujući muški džins sa vrtoglavim potpeticama, sportsku i glamuroznu odeću, te najrazličitije printove, pritom ne bežeći od eksplozije boja. Njen fetiš su helanke i naočare za sunce (od kojih se ne odvaja), kao i kratke hajine svih boja i printova. Sve ono što ste mislili da niko neće obući, ona jeste i meni ostaje samo da joj još jednom čestitam za kreativnost i hrabrost. Pregledavanje stajlinga simpatične Amber Rouz  je prava zabava, pa kroz slike u tekstu zajedno sa mnom krenite u tu modnu avanturu!

   amber rouz

 

   amber rouz

 

   amber rouz

 

   amber rouz

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Bicikl

Roleri