19
Oct
2013

Ikona stila: Ana Delo Ruso

Pregledano: 6209 puta

Dama koja svojom pojavom postavlja trendove i menja modne tokove, dama za koju moda ne postoji, već diktira sopstvena pravila i dama čiji je stil inspiracija milionima žena širom sveta... Neponovljiva Ana Delo Ruso!

Urednica japanskog "Voga" Ana Delo Ruso... znate je svi... To je ona žena koja nioje nimalo lepa, ali je ipak veoma upečatljiva i psoebna, uvek obučena otkačeno i skupo, skupo, veoma skupo. Čak je i sama otkrila kako je njen stil zaista skup kako i izgleda, te da za svoje kombinacije izdavaja na milione dolara, te da ih osmišljava mesecima unapred.

  

   ANA DELO RUSO

   ana delo ruso

– Moram uvek da izgledam skupo. Ponekad mi treba i 50.000 dolara po jednoj kombinaciji da bih izgledala kako želim tokom fashion week-a –  izjavila je Ana jednom prilikom, priznavši da za razne nedelje mode u svetu u koferu ponese i do 30 različitih kombinacija.

   ana delo ruso

   ana delo ruso

   ana delo ruso

Ana Delo Ruso ume da promeni i deset kombinacija dnevno, s obzirom da se presvlači posle svake revije. Ako joj je verovati Ani je za taj luksuz potrebno i više stotina hiljada dolara za jedan dan. Obrni okreni, nejen kombinacije zaista ostavljaju bez daha, nekada ekstravagancijom i spajanjem nespojivog, a nekada budu toliko savršene, da ans zaboli glava.

   ana delo ruso

   ana delo ruso

Ona je smela i odvažna modna ikona, čiji je stil šik, ponekad i kič, potpuno sulud, ali ipak simpatičan i veoma inspirativan. Uživajte u njenim najboljim kombinacijama.

   ana delo ruso

  

   ana delo ruso

  

   ana delo ruso

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -1°c
min -3°c

Roleri

Bicikl