06
Sep
2012

Ikona stila: Irina Šajk

Pregledano: 13997 puta

Ruska manekenka Irina Šajk svojom pojavom ostavlja bez daha gde god da se pojavi, a neguje stil koji dodatno ističe njenu lepotu, i koji je čini mi se, besprekoran. Zato danas analiziramo upravo stil ove divne dame!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Prelepa Ruskinja odana je eleganciji i glamuru, ali verno prati trendove i ne plaši se jakih i upečatljivih boja,  kao ni određene provokativnosti. Savršena figura i zadivljujuća lepota daju joj luksuz da u svemu što odene izgleda očaravajuće, te u je u njenom stilu teško pronaći bilo kakvu grešku.

   

Irina Šajk ističe da je njen stil uslovljen raspoloženjem, kao i da je tajna njenog samopouzdanja u seksi i kvalitetnom donjem vešu. Uglavnom se odlučuje za jednostavne i efektne kombinacije koje obogati upadljivim komadima nakita, ali i nezaobilaznim štiklama i tašnama sa potpisima vrhunskih dizajnera. 

   

Za crveni tepih i glamurozna izdanja neretko bira Versace kreacije, kao i haljine Alexander Wang, ali voli da iznese i nešto pristupačnije brendove poput H&M i Topshop-a. Od visokih potpetica retko se odvaja, i one su gotovo uvek sa potpisom Christian Louboutin. Irina Šajk često izjavljuje da obožava stil Kejt Mos , mada mi se čini da  pored nje žive Kejt Mos može da odleprša u zaborav. Sledećih nekoliko slika reći će vam nešto više o stilu atraktivne manekenke.

   

   irina sajk

   irina sajk

   irina sajk

   irina sajk

   irina sajk

   irina sajk

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 16°c

Roleri

Bicikl