15
Nov
2012

Ikona stila: Kejt Mos

Pregledano: 15311 puta

Kraljica šika i jednostavnosti... puno kože, krzna i crne boje!

Na oko krhka, ali izistinski jaka i nesalomiva Kejt Mos je jedna od manekenki sa najzavidnijom karijerom ikada. U svojim 40-ima ona i dalje izgleda poput devojčice, a već više od decenije važi za jednu od najvećih modnih ikona na svetu. Svojevrsna je začetnica takozvanog street style-a, ostavši mu dosledna gotovo u svakoj prilici. 

   kejt mos

   kejt mos

   kejt mos

Kejt je odana nekim večnim, basic komadima garderobe poput crnog i belog sakoa, crnih pantalona, kožnih jakni i nezaobilaznih čizama. U koloritu je vrlo svedena, najčešće je možemo videti u crnom, belom, krem nijansama, neutralnoj braon, a veoma voli i animal print. Njen stiil obiluje sa mnogo, mnogo kože i još više krzna, dok od aksesoara najradije bira šešire, ešarpe i naravno naočare za sunce.

   kejt mos

   kejt mos

   kejt mos

Šta je ono što Kejt Mos istinski čini ženom od stila? Britanski model ume da iznese šta god da obuče, uspevajući da uvek deluje graciozno, noseći istovremeno sa sobom dozu šarma, šika i ležernosti. Njen stil često nije elegantan, upravo suprotno, ona voli da gaji urbani, "žestok" i opušten stil kombinujući ga sa tek ponekim damskim detaljom. Uprkos tome, ona uspeva da izgleda "otmeno" i savršeno stilizovano, zato kapa dole za ovu ženu besprekornog ukusa!

   kejt mos stil

   kejt mos stil

   kejt mos stil

   kejt mos

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri