11
Oct
2012

Ikona stila: Kim Kardašijan

Pregledano: 13426 puta

Kraljica stila! Glamur, elegancija i seksepil uvek na prvom mestu!

Jedna od najuticajnijih i najpoznatijih ikona stila današnjice jeste atraktivna Kim Kardašijan. O njenom statusu u svetu poznatih mišljenja su podeljena, ali ono što joj niko ne može osporiti jeste besprekoran stil koji je uvek prožet seksepilnošću, ženstvenošću i originalnošću. Manje je poznatao da je Kardašijanova pre uspona u zvezde, važila za veoma cenjenog stilistu poznatih ličnosti, te su njena okupiranost i poigravanje modom razumljivi.

   kim kardasijan

   kim kardasijan

   kim kardasijan

Atraktivna starleta sa lakoćom kombinuje klasične komade sa ekstravagantnim, uvek zračeći glamurom i elegancijom, kako u provokativnim, tako i u nešto svedenijim izdanjima. Od seksi, mini haljina preko raskošnih večernjih izdanja i kežual varijanti, do njene "opsednutosti" Šanelom, Hermesom i Labutinom... Kim je oličenje savršenog stila.

   kim kardasijan

   kim kardasijan

   kim kardasijan stil

Kim Kardašijan u svom garderoberu u najvećoj meri oslanja se na blejzere, seksi haljine, glamurozne haljine, farmerke, odevne komade u boji kože, šljokice i visok struk. Rialiti zvezda nikada ne napušta kuću bez bogatih modnih aksesoara, u dnevnoj varijanti to su velike ešarpe, luksuzne tašne, naočare za sunce, gomile narukvica, kvalitetni satovi, dok za gala prijeme uvek bira spektakularne minđuše i ogrlice. 

   kim kardasijan stil\

   kim kardasijan stil

   kim kardasijan stil

Seksi brineta veoma voli suknje i pantalone sa visokim strukom, za koje sugeriše da divno ističu struk i obline, i da čine figuru izduženijom, a ona zaista, uprkos nezahvalnoj figuri, uspeva da u svemu izgleda fantastično! Sama otkriva da je za to najzaduženije pre svega veliko samopouzdanje i njena energija, a zatim i modni trikovi i vrtoglavo visoke potpetice. Ukratko, Kim Kardašijan je uvek maksimalno doterana, stilizovana bez greške i primer kako žena treba da se obuče, i zato je zaslužila laskavu titulu jedne od najvećih modnih ikona na planeti!

   kim kardasijan stil

   kim kardasijan

   kim kardasijan stil

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

DELL
3916,oo
prava cena : 4699.2,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 18°c

Bicikl

Roleri