23
Sep
2012

Ikona stila: Miranda Ker

Pregledano: 7898 puta

Kako se to modom igra najsimpatičniji "Viktorijin anđeo"?

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Mlada Australijanka u jeku je uspešne manekenske karijere, a ostvarena je i ulozi majke i supruge. Jedna od najlepših predstavnica brenda "Victoria's secret" hrabro korača stazama uspeha, uspevajući istovremeno da uvek bude doterana i savršeno obučena.

   miranda ker

Širom planete važi za jednu od najbolje obučenih popularnih žena, sa posebnim akcentom na street style, gde svako njeno izdanje odiše besprekornim ukusom. Miranda Ker se smelo poigrava modom, miksujući različite stilove, ali sa merom, i često igra na kartu mešavine klasičnih, vanvremenskih komada sa najnovijim trendovima.

   miranda ker

 

   miranda ker

Ikona je modnih blogerki širom sveta, pa je internet preplavljen njenim modnim fotografijama i preporukama kako da izgradite stil poput Mirandinog.  Šta god da obuče deluje kao da je baš krojeno za nju, a svoj stil sama je opisala kao klasičan, šik i udoban. Kao svog modnog uzora navodi legendarnu Odri Hepbern, usvojivši pritom njenu tezu kako za dobar stil nije potrebno mnogo novca, već je reč o tome kako se osećate u sopstvenoj koži, te da aktivno negujete sebe i pratite svoj unutrašnji osećaj. Najveći trik je interesantno kombinovanje odevnih komada, te dobar izbor tašne i cipela, savetuje Miranda Ker. 

   miranda ker

 

   miranda ker

 

   miranda ker

Izbaranica Orlanda Bluma  najčešće se oslanja na klasiku, pa je često možemo videti u nekim basic komadima, poput bele košulje, crnih pantalona ili helanki, ali isto tako otvorena je i za najnovije trendove. Kuću ne napušta bez dobrih naočara za sunce i kvalitetne tašne, a omiljeni komadi su joj i skiny jeans, košulje, sakoi i jaknice. Voli dezenirane stvari, od floral do animal printa, i raznoliki kolorit, pritom se ipak najčešće odlučujući za crnu, belu, krem i sivu.

   miranda ker

 

   miranda ker

Sve u svemu, Miranda Ker odana je sportskoj eleganciji, sa neodoljivom primesom šika, i bez izuzetka uspeva da deluje autentično, "skupo" i pomalo ekskluzivno. U nepogrešivost i superiornost stila ove mlade dame, uverite se gledajući fotografije u tekstu, a sigurno ćete uspeti i da se modno inspirišete.

   miranda ker

 

   miranda ker

 

   miranda ker

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Bicikl

Roleri