27
Dec
2012

Ikona stila: Rouzi Hantigton Vajtli

Pregledano: 9153 puta

Upoznajte se sa šarmantnim stilom jednog od najboljih top modela današnjice, i dame koja za sebe kaže da je oduvek više bila opsednuta modom nego muškarcima!

Rouzi Hantigton Vajtli jedno je od najprepoznatljivijih lica u svetu modelinga! Ponosni "Viktorijin anđeo" proteklih meseci našla se i u ulozi glumice, dobivši ulogu u trećem nastavku filma "Transformers". Ova prelepa Britanka pokupila je i laskavo priznanje najseksepilnije žene na svetu, postavši zatim zaštitno lice brendova Burberry i Prada!

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

Mnogi tvrde da je Rouzi Hantigton najlepša žena na planeti, sa savršenim licem, telom, ali i stilom. Ona je otmena i glamurozna, a bira haljine od kojih zastaje dah! U svakodnevnim izdanjima odana je kežual stilu i jednostavnosti, sa obaveznim velikim tašnama, ešarpama, naočarama za sunce i šeširima. Njen favorit jesu skinny jeans ili crne kožne helanke u kombinaciji sa ležernim, običnim majicama i dobrim krznom ili kožnom jaknicom.

  

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

Uvek se odlučuje za svedeni kolorit i boje koje ne vrište, uglavnom se odlučujući za nežne nijanse ili večnu belu! Rouzi Hantigton je seksi, luksuzna i opuštena u isti mah, zrači snažnom energijom i samopouzdanjem, nepogrešivo bira predivne haljine i zato je bez pogovora zaslužila titulu modne ikone nove generacije!

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

   rouzi hantigton

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl