22
May
2013

Ikona stila: Tejlor Tomasi Hil

Pregledano: 4017 puta

Divno, neočekivano, raskošno, jedinstveno…. Ne postoji žena koja ne bi pozajmila stil ove crvenokose modne umetnice bar na jedan dan!

Sa porcelanskim tenom, crvenom kosom i bez klasičnih ženskih oblina Tejlor Tomasi Hil ne uklapa se u klasičan pojam o ženskoj lepoti. Ipak, veliki šarm, određena seksepilnost u stavu i fenomenalan stil učinili su je veoma atraktivnom ženom.

  

  

  

Kreativni direktor Mode Operandi, američke online modne kuće, samu sebe naziva modnim kameleonom, i mi moramo da se složimo sa njom. Moć transformacije u stilu, te sposobnost da u svemu izgleda podjednako šik i trendi, i preuspešno spajanje nespojivog zasigurno je čine jednom od najvećih kraljica street style-a na planeti.

  

  

  

Ako je danas u super ženstvenim cvetnim pantalonama i visokim potpeticama sa luksuznim krznom, već sutra videćete je u udobnim patikama, džemperu i suknji u military fazonu. Ona je smela, inspirativna, kreativna, jedinstvena, voli boje, nesvakidašnje krojeve i printove. Ne plaši se da spaja naizgled veoma neobične odevne komade, koji u njenoj interpretaciji izgledaju tako divno zajedno.

  

  

  

Slike ća vam reći više nego naših hiljadu reči, i jedino još dodajemo da bismo voleli da opustošimo njen ormar i ukrademo taj fantastični osećaj za stil.

  

  

  

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SPIRE
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Bicikl

Roleri