24
Dec
2012

Ikona stila: Zana Roberts Rasi

Pregledano: 3899 puta

Zana Roberts trenutno važi za jednu od najvećih modnih ikona na svetu. Modna urednica američkog izdanja magazina "Marie Claire" je hodajuća inspiracija za dobar stil,i svaka njena odevna kombinacije odiše neodoljivim šarmom i ležernošću!

Zana Roberts (Zanna Roberts Rassi) je svoju karijeru u svetu mode počela kao beauty i modna novinarka, zatim se uspešno oprobala kao stilistkinja i televizijska voditeljka, a na kraju igra sudbine odvela ju je u obećani grad, najveću poslasticu za sve modne sladokusce – Njujork.

   zana roberts rasi

   zana roberts rasi

Za mladu i perspektivnu Zanu odlazak iz rodne Britanije značio je dolazak na mesto glavne modne urednice američkog izdanja čuvenog časopisa "Marie Claire", i ona tu ulogu igra briljantno od sredine 2010. godine.

   zana roberts rasi

   zana roberts rasi

Šarmantna Britanka jedna je od najvećih aktuelnih modnih ikona na svetu, a šta njen stil čini toliko nesvakidašnjim i upečatljivim? Zana redovno spaja nespojivo, uspešno miri žensku i mušku garderobu, one pristupačne i luksuzne brendove, voli predimenzionirane komade odeće, puno krzna i pletiva, i uglavnom se odlučuje za prirodne materijale…

   zana roberts rasi

   zana roberts rasi

Kad se sve sabere i skupi, nekako uvek uspeva da deluje ležerno i sa mnogo šika, mada verujem da iza svake kombinacije stoji veliki trud i mašta. Retko pribegava jarkom koloritu, uglavnom se odlučujući za svedene, smirene nijanse, jer su često njena izdanja sama po sebi dovoljno "teška". Sledeće fotografije doneće vam bolje od mojih reči, priču o stilu ove neobične dame.

   zana roberts rasi

   zana roberts rasi

   zana roberts rasi

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3180,oo
prava cena : 3816,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 14°c

Bicikl

Roleri