Postovala: Senka Ivetić
26
Jun
2014

Kako da izgledate stilizovano i moderno u šorcu

Pregledano: 10935 puta

Došlo je leto i vreme je da prošetamo šorceve i najrazličitijim situacijama i kombinacijama!

Često šorc ne možemo da uklopimo sa drugim odevnim predmetima jer nekada čini da izgledamo niže, čini nogu debljom ili slično. Ali trik je u tome kako ukombinujemo krojeve, i naravno, obuću. Prikazujemo vam nekoliko pravilno ukombinovanih odevnih stilova koji će vam približiti ideju kako treba da izgledate ovog leta.

sorc

sorc

Trenutno su moderni retro duboki šorcevi koji savršeno ističu liniju žeskog tela i naglašavaju struk. Ovakav šorc, ukoliko je šireg kroja, treba nositi sa uskom majicom, a od doba dana zavisi hoćete li obuti baletanke ili cipele sa štiklom. Ukoliko je šorc uzak, onda bi neka košulja laganog materijala išla savršeno s tim, a sve to upotpunite zanimljivim nakitom.

sorc

sorc

sorc

Može izgledati veoma elegantno ukoliko uz to obučete i neki lagani blejzer.

Iz mode nikada neće izaći teksas šorc koji se naravno nosi i ove sezone. Bilo da je dublji ili plići model, njega možete kombinovati sa jednobojnim pamučnim majicama za odlazak na kafu sa drugaricama. Uz tu jednostavnu kombinaciju imate slobodu da ludujete sa aksesoarom: šašava torba, upadljive sadale, šeširić ili gomila narukvica učiniće da izgledate u trendu bez greške.

sorc

sorc

sorc

Potpuni hit ovog leta jesu starke koje sa teksas šorcem savršeno izgledaju, a karirana košulja vezana oko struka doprineće vašem funky izgledu.

Za neku večernju varijantu, teksas šorc opet može biti pun pogodak. Uz majicu sa raznim detaljima i zanimljiv kajš možete izgledati stilizovano, a ulokiko želite da vizualno izdužite svoje noge, onda će visoke štikle ispuniti vašu želju.

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SPIRE
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Bicikl

Roleri