Postovala: Senka Ivetić
04
Oct
2012

Kako da odećom prikirijete nesavršen stomak

Pregledano: 9767 puta

Višak naslaga na stomaku je jedan od najvećih problema sa kojim se žene suočavaju pri kupovini odeče. Ali nema razloga za brigu. Mi vam prižamo nekoliko saveta kako da prikrijete višak na stomaku i time vratite samopouzdanje.

Drage dame, ako ste ikada bile u situaciji da vas vaš stomačić sputava u odabiru savršene odevne kombinacije, mi vam predstavljamo nekoliko načina kako da to prikrijete i izgledate šik i ženstveno. Da li ste nekada doživele situaciju da obučete svoje omiljene farmerke i shvatite da se naslage sa vašeg stomaka prelivaju? Uzroci opuštenog stomaka su različiti. Takođe, to je česta pojava u svim uzrastima kod žena. Delimično, zavisi od genetike, delom od tipa građe i razvoja tokom godina, ali i od načina ishrane i fizičke aktivnosti. Mnogobrojne su i dame koje ne uspeju u nameri da posle trudnoće povrate mladalački stomak.Ali ne paničite, ključ za rešavanje rašeg problema je pravilno odabrana odeća koja laska vašoj figuri i trikovi kojima ćete sakriti svoje slabe tačke. Mi vam pružamo savete kako da kreirate optički ravan stomak i osećate se sjajno u svakoj situaciji.

visak na stomaku

Prvo pravilo je da uvek kupujete odgovarajuću velićinu odeće. Izbegavajte nošenje suviše velikih ili malih stvari jer će one samo naglasiti vaše probleme. Džakčasta, široka odeca neće prikriti vaše nekostatke, već ćete izgledati krupnije nego što zapravo jeste. Odlučite se za one stvari koje vam najbolje stoje i ističu vaše ženske obline, bez varanja u vezi sa veličinama.

Ne nosite upasane majice, bluze, košulje...Imate sreće što su blejzeri i duge majice u trendu i naredne sezone. Nošenjem upasane majice neće kamuflirati vaš stomak. Bolje ćete izgledati ako izaberete majicu sa dužim ivicama ili duži sako, koji će sami tim izdužiti vaš struk i delikatno sakriti vaš stomak.

visak na stomaku

Nosite bluze i haljine koje ističu vaš struk. Birajte odeću koja stavlja akcenat na vaš najuži deo struka, i na taj način prikrićete višak naslaga na stomaku.

visak na stomaku

Odlučite se za strukirane jakne. Verujem da ste oduvek izbegavale strukirane jakne jer ste smatrale da ako obučete veliku jaknu koja prikriva ceo predeo struka i stomaka, nedostaci će biti sakriveni. Grešite! Tim što istaknete struk, činite da izgledate tanje, jer prati liniju vašeg tela. Opet, pazite da to bude odgovarajući broj, jer ako izaberete nešto što vam je tesno, problematični stomak postaće uočljiviji nego što želite.

visak na stomaku

visak na stomaku

Izbegavajte džins sa mnogo ukrasa i detalja na struku. Time ćete samo privući pažnju na predeo abdomena koji želite da sakrijete. Takođe, izbegavajte farmerke sa velikim džepovima ili lukovima jer vas čine krupnijom. Jednostavno, odlučite se za klasičan model koji je u trendu, i nećete pogrešiti.

visak na stomaku

Obratite pažnju na svoje držanje. Nepravilno držanje doprinosi izgledu. Veoma je važno a žene ga često zanemare. Pravilan stav, sa ramenima blago unazad, učiniĆe da osetite svoje trbušne mišiće koji se zatežu dok hodate. Pored ovoga, predlažemo vam i neke vežbe za jačanje trbušnih mišića, koji će učiniti da izgledate zategnuto i seksi u svakoj garderobi.

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
0
Ljuto
4
Tužno
4
Srećno
8
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Roleri

Bicikl