18
Feb
2014

Kako kombinovati teksas košulju!

Pregledano: 13184 puta

Omiljeni komad pravih trendseterki ove sezone može se nositi na hiljadu načina i u tome je sva čar tako obične, a tako neobične teksas košulje!

Teksas je uvek u modi! A predivne teksas košulje koje su i više nego trendi ove sezone odličan su izbor za brojne svakodnevne kombinacije. Jednostavno, a klasično – može se nositi na hiljade načina! Kežual komad od teksas koji će učiniti vaš stajling šik i opuštenim!

teksas kosulja

teksas kosulja

Zanimljivo je teksas košulju kombinovati sa različitim materijalima, iako je u trendu i kombinacija "teksas na teksas"! Osim kao gornji deo uz mini ili maksi suknje, helnke, pantalone, farmerke, bermude, teksas košulja može da posluži i kao jaknica - jednostavno je otkopčajte, a ispod nje obucite običnu pamučnu majicu - sa printom ili bez. Najbolja stvar je što se teksas slaže uz svaku boju koju možete da zamislite, tako da vam slaganje različitih nijansi neće biti problem.

Predivan dodatak teksas košulji biće i upadljive moderne ogrlice koje se mogu nositi na otkopčanu košulju, ali i na skroz zakopčanu tik ispod kragne.

Teksas košulja je i komad koji pokriva kako zimske, tako i porlećne i letnje mesece, a možete je kombinovati uz letnje haljine, sportske majice, ženstvene haljine, lepršave suknje, pantalone u boji, kožne helanke... Nema uz šta ne ide!

 

Pripazite na jednostavnost obuće - sandale, čizme, baletanke uvijek su pravi pogodak. Ženstvenost ćete recimo postići ako obučete dugu, opuštenu suknju uz teksas košulju, a možete celu kombinaciju obogatiti i kaišem.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl