Postovala: Senka Ivetić
25
Dec
2012

Kako nositi šorc u zimskim danima

Pregledano: 20008 puta

Šorc je obavezni odevni predmet u toku leta, ali jeste li pokušali da ga nosite u zimskim odevnim kombinacijama?

Prva pomisao na ovakvu ideju verovatno je da vas šorc ne može dovoljno ugrejati u hladnim danima. Ukoliko ga nosite na pravi način i sa dobro kombinovanom garderobom, šorc može biti pun pogodan za zimski stajling.

Ako vam ova ideja zvuči pomalo rizično i ne znate kako biste prilagodili šorc svojoj odevnoj kombinaciji, evo nekoliko smernica.

Kombinujte šorc sa helankama ili neobičnim čarapama. Na taj način neće vam biti hladno i izgledaćete veoma stilizovano i hladnim, zimskim danima. One mogu biti jednobojne, a nećete pogrešiti ni ako se odlučite za sada aktuelne šarene helanke.

sorc

Još jedan zanimljiv način za nošenje šorca u zimskim danima jeste uz sako ili moderni, veliki štrikani džemper. U obzir ponovo dolaze najrazličitije boje i dezeni. Predlažemo vam da u svom garderoberu posedujete jedan univerzalni crni ili sivi šorc koji biste mogli da kombinujete sa ostalim odevnim predmetima, šarenim džemperima, čipkastim čarapama i slično, i drugi koji će biti nešto drugačiji, neobičniji, da li po boji ili po kroju, ali ćete ga moći nositi uz jednostavne kombinacije tako da akcenat bude na samom šorcu.

sorc

sorc

sorc

Ukoliko nosite šorc iz odgovarajuće čizme, to može biti pun modni pogodak. Čizme do kolena u kombinaciji sa šorcem koji nije potpuno uzak učiniće da vam noga izgleda tanje. Lepo će izgledati u čizme preko kolena, pa i plitke čizme koje su veoma moderne i ove sezone.

sorc

sorc

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
6
Ljuto
4
Tužno
4
Srećno
9
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Roleri

Bicikl