12
Sep
2011

Kejt Mos dizajnirala torbe za jesen/zimu 2011/2012

Pregledano: 7181 puta

Top model Kejt Mos dizajnirala je kolekciju torbi i novčanika za predstojeću sezonu

 

Kejt Most, poznati top model rešila je da nas počasti još jednom kolekcijom ženskih novčanika i torbi. Njena kolekcija svakako sadrži zanimljive modele torbi interesantih linija i odličnih dezena.

Kejt je već neko vreme zaštitno lice Longchamp-a, pa je zajedno sa Sophie Delafontaine, kreativnom direktoricom ove kompanije, najavila kako će u budućnosti izbaciti po dve kolekcije godišnje, što je odličan marketinški potez za obe strane. Manekenka navodi da su joj glavna inspiracija bile 70-te, kao i da kolekcija sadrži male torbe od zebrine i krokodilove kože, kao i velike torbe u zelenim i ljubičastim tonovima.

Torbe iz ove kolekcije karakteriše pametno kombinovanje prefinjenog stila i funkcionalnosti. Preovlađuju geometrijski oblici i jednostavni ali dopadljivi detalji kao što su različite kopče i nitne. Što se tiče materijala, preovlađuju antilop i krzno u svetlim i elegantnim bojama. Pored toga, akcenat je na umerenim zagasitim bojama plave, ljubičaste i zelene. Sve u svemu, možemo da kažemo da je dizajn ovih torbi praktičan, jednostavan i prefinjen.

Neka vam modne linije poznatih posluže kao odličan izvor ideja. Ne morate potrošiti veliku količinu novca na jednu torbu da biste bili u trendu. Savršena alternativa je da odaberete torbu koja je u bojama koje su trenutno aktuelne, da obratite malo pažnje na dizajn torbe i spremni ste za predstojeću sezonu.

    

 

 

 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Roleri

Bicikl