Postovala: Senka Ivetić
11
Oct
2012

Kišobran- jesenji modni detalj

Pregledano: 8040 puta

Kišobran ne mora biti sprava koju je mučno nositi, zaboravljati, gubiti. Od sada, na kišobran gledajte kao na neizostavni modni detalj i kombinujte ga uz svoju odevnu kombinaciju.

Kišobran nije isključivo zaštita od kiše. Iako mu je to prvenstvena, funkcionalna namena, on ima svoju umetničku, razigranu i modernu stranu. Gledajte na kišobran kao na modni dodatak koji će upotpuniti vaš stajling, poput torbe, šala, marame ili cipela.

Ono što je obavezno, to je jedan crni kišobran koji je prilagodljiv uz sve modne kombinacije. Jednostavan, elegantan, upotrebljiv onda kada je sama garderoba upadljiva i mislite da bi i kišobran bio prekoviše.

kisobrani

kisobrani

Predlažemo da kada se odlučite za boju kaputa ili mantila koji ćete nositi ove sezone, potražite i odgovarajući kišobran koji upotpunjuje vaš izgled i pojačava utisak koji želite da ostavite. Recimo, ako se odlučite za crveni kaput, neka vaš kišobran bude šaren sa dominantnom crvenom bojom, ili kombinujte sa crnom i zlatnom, izazivajući efekat baroka.

kisobrani

 

Takođe, možete kombinovcati kišobran sa ćipelama i tašnom. Ako odaberete, na primer, bež ili braon cipele i odgovarajuću tašnu sličnih tonova, bilo bi dobro izabrati neki kišobran cvetnih dezena, sa mnoštvo boja. To će ujedno učiniti vaš izgled veselijim i privlačnijim.

Ne zaboravite na drški kišobrana. Nju kombinujte sa torbicom. Recimo, kožna drška od kišobrana- kožna tobra.

kisobrani

Vrlo elegantno ćete izgledati ako kombinujete same modne detalje, kao što su kišobran i marama. Uskladite kišobran na tufnice sa maramom istog dezena, ili kombinacija sa štraftama istih boja.

kisobrani

Desiće se da imate zamisao kakav kišobran vam treba za određenu odevnu kombinaciju, ali nećete moći da ga nađete. Moj predlog je da kupite mnogobrojne ukrase koji su u ponudi, dugmići, satenske trake, perlice, kristali, čipka i slično, i prišijete sami na jednostavan, jednobojni kišobran. Time ćete, pored izražavanja svoje kreativnosti, imati kišobran baš po vašoj meri.

kisobrani

Neka tmurni kišni dani više ne predstavljaju prepreku za vaš ugodan dan, već se od dosadne kiše zaštitite na veoma moderan način.

kisobrani

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Roleri

Bicikl