08
Aug
2012

Kraljica ormana: bela košulja

Pregledano: 15768 puta

Zašto je bela košulja alfa i omega ženskog ormana?

Zašto je bela košulja alfa i omega ženskog ormana? Zašto je osnova u formiranju stila, te jedna od prvih stvari koju treba da nabavite kada "gradite" svoj garderober? Odgovor je jednostavan: bela košulja je najjednostavniji, a najefektiniji odevni predmet koji sebi možete priuštiti, nešto što nikada neće izaći iz mode, nešto neprolazno i veoma lako za kombinovanje! Bela košulja je na tronu svakog garderobera, pre svega, jer ne postoji prilika kojoj ona ne odgovara, te "trpi" sva godišnja doba, naravno u zavisnosti od materijala.

               

Ona je imperativni trend već decenijama, još od trenutka kada ju je Koko Šanel, pre više od pola veka, lansirala kao obavezni deo ženske garderobe. Bela košulja, koja je do tada bila namenjena isključivo muškarcima, postala je simbol ženskog seksepila i zavodljivosti! Njena decentnost i prefinjenost pruža nam bezbroj varijanti uklapanja, te je ona svoje mesto pronašla kako u sportskim, tako i u elegantnim izdanjima. Ona je najbolje rešenje za večiti problem: "Nemam šta da obučem!", i najbolji modni putokaz! 

                

Kvalitetna bela košulja otvoriće vam stilske vidike, naučiće vas da se igrate modom i date sebi malo slobode u kombinovanju! Dobar džins, poslovni ili oni ležerniji sakoi i blejzeri, teksas jaknice, uske ili lepršave suknje, poslovne pantalone... ne postoji ništa što uz nju savršeno ne pristaje!

                

Sledeći put kada budete u nedoumici, posegnite za ovim fenomenalnim odevnim predmetom, poigrajte se sa malo dobrog nakita i ostalim aksesoarima i uživajte u svom blistavom modnom izdanju!

                           

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3360,oo
prava cena : 4032,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Bicikl

Roleri