13
May
2011

Kulen nas je spasao

Pregledano: 2111 puta

Kako se Srbija oporavlja od Japanske nuklearke

Nuklearna katastrofa u Japanu podigla je svet na noge. Stručnjaci širom planete mere radijaciju i procenjuju moguće posledice. Doduše, ispostavilo se da su dalekosežni efekti radijacije mnogo kobniji.

 

Evo na primer kod nas. U Srbiji je sve bilo u redu. Ljudi su bili srećni. Retki su radili. Živeli su do 35-te sa roditeljima. Uglavnom su plaćali svoje rate za kredit. Jedino je ovde domaćica mogla da napravi ručak od proizvoda na akciji u Maksiju. Niko nije imao tv šemu sa 90 posto muzičkog programa sem nas. Opijali smo se po celu noć u i van svojih domova kad ono…

 

Zabrana prodaje alkohola posle 23h. Nema para za zatvore, osuđenici ostaju u kući da jedu i piju o svom trošku a ne o trošku države. Putin dođe i zapali pravac na Zvezdin stadion. Nataša i Dača se razvedu. Pukla tikva u Grandu. Za vreme Serbian Open-a cunami. Pajkić i Isidora ne mogu više da gledaju “Davitelja protiv davitelja” i rešili su da se razvedu. Brena kidnapuje malog crnca. Paklena kuhinja je zatvorila sve restorane gde je jedan pošteni Srbin mogao da jede. Snimak seksa kod Arene proslavio mladu glumicu. Željko i Jovana otkazali veridbu.

 

Mi Srbi smo uvek bili emotivan narod. Kad god neka frka nas puknu emocije i nema dalje. Kad malo bolje razmislim, od sada bi mi Japancima trebalo uz Infostan račun da šaljemo priznanicu za nadoknadu duševnog bola koju nam je donela ta njihova radijacija.

 

I onda se desilo čudo. Željko je doneo kulen iz Hrvatske i pozvao Jovanu na doručak mira. Od tada je sve krenulo na bolje. Kulen nas je spasao, njemu hvala.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bivši muževi Cece Kitić nestali i ubijeni

Bivši muževi Cece Kitić nestali i ubijeni

Ceca Kitić otvorila je dušu u Parovima. Ceca je pričala o svojim ...
KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Roleri

Bicikl