Postovala: Milica Zorić
02
Jun
2011

Obavezno ponovite MAMURLUK

Pregledano: 2653 puta

mamurlik u bangkoku film

Fantastična komedija iz 2009. godine "HANGOVER" iliti "Mamurluk u Las Vegasu" dobila je svoj nastavak. Suze su vam išle dok ste ih gledali kako tumaraju gradom greha  i mesecima posle citirali najveće gafove i sada ste vest o nastavku dočekali pomalo na nož. Opečeni iskustvom sa blagim i bljutavim nastavcima odličnih filmova kategorički odbijate da odgledate nastavak i pokvarite sećanje na možda vašu omiljenu komediju? E pa imam dobre vesti.

 

Sama priča i scenario su, slobodno mogu reći rađeni po istom, dobitnom šablonu sa sitnim promenama. Standardna ekipa Fil (Bredli Kuper), Stu (Ed Helms), Alan (Zek Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ovaj put idu u egzotični Tajland na Stuovo venčanje. Posle, malo je reći, nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi da rizikuje i odabrao je sigurni branč pre venčanja. Međutim, stvari ne idu uvek onako kako je planirano. Pogotovo ne za "vučiji čopor".

 

Iako prekopirana ideja, sled događaja i njihova poznata amnezija na prvi pogled nisu ni malo originalni i liče na već viđeno, svaki novi kadar će vas iznenaditi i ostaviti bez teksta a ono što ga definitivno izdiže, čak i iznad prvog dela, je kvalitet humora. Slobodno mogu reći da je nastavak prevazišao prvi deo i da ćete ga voleti još više. Scenaristi kao da su porasli, sazreli i humoru dali novu dimenziju, još suroviju, šokantniju i bizarniju.

 

Evo još jednog podatak koji će vam sve reći, i to u brojkama - posle prvog vikenda prikazivanja film "Mamurluk u Bangkoku", reditelja i scenariste Toda Filipsa zaradio je neverovatnih 118 miliona dolara ("Mamurluk u Vegasu" je tokom prvog vikenda zaradio 45 miliona dolara) i tako zauzeo prvo mesto na Boks ofis listi.

 

Fenomenalan film koji će vam popraviti raspoloženje i savršeno se uklopiti u ove sunčanene dane. Možete ga pogledati u Domu sindikata, bioskopu Kolosej  - TC Ušće, Roda Cineplex, Ster - Delta city i Tuckwood Cineplex od 25. maja 2011.

 

video klip

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Neka ostane među nama

Neka ostane među nama

Na cetvrtom GISFF u Nju Jorku 2010 održanom od 7. do ...
Meril Strip- filmska diva našeg doba

Meril Strip- filmska diva našeg doba

Meril Strip je jedna od najznačajnijih glumica našeg doba svakako, a moguće i ...
Romantične komedije

Romantične komedije

Proteklog vikenda "sandalica" je pogledala za Vas romantičnu komediju "No Strings ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Bicikl

Roleri