Postovala: Milica Zorić
02
Jun
2011

Obavezno ponovite MAMURLUK

Pregledano: 2787 puta

mamurlik u bangkoku film

Fantastična komedija iz 2009. godine "HANGOVER" iliti "Mamurluk u Las Vegasu" dobila je svoj nastavak. Suze su vam išle dok ste ih gledali kako tumaraju gradom greha  i mesecima posle citirali najveće gafove i sada ste vest o nastavku dočekali pomalo na nož. Opečeni iskustvom sa blagim i bljutavim nastavcima odličnih filmova kategorički odbijate da odgledate nastavak i pokvarite sećanje na možda vašu omiljenu komediju? E pa imam dobre vesti.

 

Sama priča i scenario su, slobodno mogu reći rađeni po istom, dobitnom šablonu sa sitnim promenama. Standardna ekipa Fil (Bredli Kuper), Stu (Ed Helms), Alan (Zek Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ovaj put idu u egzotični Tajland na Stuovo venčanje. Posle, malo je reći, nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi da rizikuje i odabrao je sigurni branč pre venčanja. Međutim, stvari ne idu uvek onako kako je planirano. Pogotovo ne za "vučiji čopor".

 

Iako prekopirana ideja, sled događaja i njihova poznata amnezija na prvi pogled nisu ni malo originalni i liče na već viđeno, svaki novi kadar će vas iznenaditi i ostaviti bez teksta a ono što ga definitivno izdiže, čak i iznad prvog dela, je kvalitet humora. Slobodno mogu reći da je nastavak prevazišao prvi deo i da ćete ga voleti još više. Scenaristi kao da su porasli, sazreli i humoru dali novu dimenziju, još suroviju, šokantniju i bizarniju.

 

Evo još jednog podatak koji će vam sve reći, i to u brojkama - posle prvog vikenda prikazivanja film "Mamurluk u Bangkoku", reditelja i scenariste Toda Filipsa zaradio je neverovatnih 118 miliona dolara ("Mamurluk u Vegasu" je tokom prvog vikenda zaradio 45 miliona dolara) i tako zauzeo prvo mesto na Boks ofis listi.

 

Fenomenalan film koji će vam popraviti raspoloženje i savršeno se uklopiti u ove sunčanene dane. Možete ga pogledati u Domu sindikata, bioskopu Kolosej  - TC Ušće, Roda Cineplex, Ster - Delta city i Tuckwood Cineplex od 25. maja 2011.

 

video klip

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Anđelina vs. Kleopatra

Anđelina vs. Kleopatra

Kleopatra je osvojila Cezara. Anđelina je osvojila Breda. Kleopatru pamte kao ženu ...
Spemite se, stiže novi rasturač kasa

Spemite se, stiže novi rasturač kasa

Kako je u Holivudu postalo hit snimati nastavke i "Pirati sa Kariba" ...
Das Parfum - Hronologija jednog zločina

Das Parfum - Hronologija jednog zločina

Popularni triler o ubici i parfimisti Žan-Batistu Grenuilu prvi put je objavljen u ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -1°c

Roleri

Bicikl