16
May
2011

Spemite se, stiže novi rasturač kasa

Pregledano: 2273 puta

Četvrti nastavak Pirata sa Kariba stie u domaće bioskope

Kako je u Holivudu postalo hit snimati nastavke i "Pirati sa Kariba" pridružili su se ovom trendu pa ćemo tako od 18.-og maja u domaćim bioskopima moći da pogledamo četvrti deo piratskih avantura.

 

Ono što će ovaj nastavak izdvojiti od prethodnih delova je svakako nova zvezda u glumačkim redovima. Penelope Kruz, iako tada već u poodmakloj trudnoći upustila se u snimanje projekta koje je bilo dosta zahtevno za nju u tom stanju. Uprkos svemu kolege su je hvalile i nije bilo sumnje da je očarala sve u ekipi. Iako je zamenila Kiru Najtli, Kruzova neće tumačiti lik Elizabet Svon već sasvim novog pirata po imenu Andželika.

 

Džoni Dep, koji je sa Penelope bio partner pre tačno deset godina u hit filmu „Blow“, koji je i bio jedan od prvi glumičinih filmova u Holivudu, davao joj je veliku podršku ali nije gubio vreme da se kad-kad sa njom i našali. Tako, dok je ona snimala jednu emotivno zahtevnu scenu Džoni je sa svog telefona puštao zvuke prdeža. Dugo na setu niko nije uspeo da odgonetne odakle ti šarmantni zvuci dolaze dok popularni Džek Sperou nije rešio da otkrije svoju malu igru. Ovo nije Almodovarova Penelope ali ukoliko ste njen fan sigurno ćete uživati u onome što ona ima da vam pruži u ovom ostvarenju.

 

Džefri Raš, posle „Kraljevog govora“ i kako se priča, nepravednog neosvajanja Oskara, nije izostao ni u ovom delu da dogradi lik fantastičnog kapetana Barbose. Tu je i režiser Rob Maršal i Dizni produkcija koja je najavila još sigurna dva nastavka u budućnosti. Očekuje se da će ovo biti pravi "rasturač kasa" kako su dosadašnji delovi širom sveta zaradili preko 2 biliona dolara.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Neka ostane među nama

Neka ostane među nama

Na cetvrtom GISFF u Nju Jorku 2010 održanom od 7. do ...
Filmski festival u Torontu

Filmski festival u Torontu

U toku je najveći filmski festival Severne Amerike koji se održava u ...
Zašto da posetiš Cinema City

Zašto da posetiš Cinema City

"Cinema City" iz ugla posetioca... Na zvaničnom sajtu ovog ...
COOLERMASTER
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 1°c

Bicikl

Roleri