Postovala: Suzana Jovic
09
Feb
2014

Knjige koje vredi pročitati

Pregledano: 5778 puta

Skuvajte sebi omiljen čaj, zaboravite na sve probleme i udjite u potpuno drugi svet.

TELO KAO DOKAZ/PATRIŠA KORNVEL:Beril Medison, književnica koja živi usamljeničkim životom, ne može da pronadje utočište od višemesečnih pretećih poziva. Kada se otkrije telo književnice ubijene u sopstvenom domu, Kej Skarpeta počinje da slaže delice komplikovane slagalice, ne sluteći da se sve više primiče ubici koji čeka u senci. 

 

APSOLUTNA MOĆ/DEJVID BALDAČI: U vili koja se nalaZi pod izuzetnim obezbedjenjem, u otmenom predgradju, čovek i žena počinju da vode ljubav, zarobivši tako iza tajnog zida Lutera Vitnija, provalnika od karijere. Strast postaje smrtonosna i Luter istrčava u noć. Jer ono što je upravo video jeste brutalno ubistvo u koje je umešan Alan Ričmond, predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

 

HILJADU ČUDESNIH SUNACA/HALED HOSEINI:  Lejla i Marijam naći će utehu jedna u drugoj, njihovo prijateljstvo postaće veza, snažna kao veza dve sestre, neraskidiva kao veza majke i ćerke. Njihova istrajnost nailazi na iskušenja koja nisu mogla da naslute ni u najgorim košmarima. 

 

LOVAC NA ZMAJEVE/HALED HOSEINI: Priča o prijateljstvu dva dečaka u Avganistanu i neverovatna priča o jednoj dalekoj kulturi.

 

MOLITVA MOJE MAJKE/HAFISA HADŽI: Saira odbacuje stege tradicionalnih ideja o porodici, dužnostima, obavezama i sudbini, odlučivši da postane novinarka i da osvoji čitav svet. Pet godina kasnije, doživljava ličnu tragediju koja iz korena menja njen život. 

 

Suzana Jovic

Obozavam sminku i modu, Pratite me i na blogu http://87647.blogspot.com/
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ljubav pobeđuje

Ljubav pobeđuje

Don je profesor genetike, čudak koji se mnogo plaši ljubavi. Živi sam jer ga vodi ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -2°c

Roleri

Bicikl