Postovala: Ona portal
07
Feb
2012

LJUBAVNI STIHOVI NA DAR, ANTOLOGIJA LJUBAVNE POEZIJE SRPSKE od Lazara Ristovskog

Pregledano: 16979 puta

Idealan poklon za Dan zaljubljenih i Osmi mart

Naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski i književnik Božo Koprivica priredili su „Antologiju ljubavne poezije“, koja će biti dostupna od 10. Februara uz "Blic", na svim kioscima širom Srbije. Uz knjigu, u kojoj su izdvojeni radovi velikana naše poezije, u ovom poetsko-ljubavnom paketu se, kao poklon, nalazi i CD na kome Lazar Ristovski govori ove izabrane stihove.

Pesme su birane na osnovu dva kriterijuma - jedan deo su radovi naših najboljih klasičnih pisaca i romantičara, Jovana Dučića, Milana Rakića, Alekse Šantića, pa Laze Kostića, Miloša Crnjanskog, Vladislava Disa; a drugi je savremeniji i obuhvata dela savremenih pisaca i pisaca muzičkih balada; Bore Čorbe, Bajage, Gorana Bregovića.

Lazar Ristovski će prvi put na sebi svojstven, glumački način, manirom velikog glumačkog barda, govoriti: Pesmu ženi, Strepnju, Možda spava, Santa Mariju de la salute, Mala moja iz Bosanske krupe,  Kradem ti se u večeri, Što te nema, Uzalud je budim, Plavi čuperak, Vera Pavladoljska.


Februar i mart su meseci koji slave ljubav, žene, nežnost, pažnju. Ove godine budite malo originalniji nego obično i izbegnite tipske poklone poput cveća i bombonjera. Poklonite ljubavne stihove i na najromantičniji način izjavite ljubav.

Lazar će u prostorijama Blica 13 u podne potpisivati Antologiju, a u Zvezdara teatru će 13. Februara u 19 sati biti promocija na kojoj će učestvovati dosta samih pesnika,  a Lazar će govoriti stihove. Generalni sponzor izdanja je Dunav osiguranje.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
4
Tužno
4
Srećno
7
Bolje
7
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri