13
Sep
2012

Male knjige za velike ljude

Pregledano: 4765 puta

U trenucima dokolice posegnite za slikovnicama za odrasle, u kojima će nam autor Bredli Trevor Griv na sasvim pitak i lepršav, a opet snažan način dočarati sve ono što život čini zaista važnim.

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Bredli Trevor Griv  je australijski pisac mlađe generacije koji nas iz godine u godine oduševljava prikazom najvećih životnih istina na jednostavan, primamljiv i beskrajno zabavan način. Čovek koji je poglede na svet i životnu mudrost sticao odrastajući u Tasmaniji, Engleskoj, Škotskoj, Velsu, Hongkongu, Singapuru i konačno Australiji, ispričao nam je kroz božanstvene, dirljive i neobične fotografije, propraćene adekvatnim tekstom, najlepšu priču o svemu onome što naš život čini očaravajućim: o majci, ocu, prijateljstvu, ljubavi, praznicima, hrabrosti, boljem sutra... Iz širokog spektra njegovih slikovnica za odrasle, danas biramo sledeće dve:

1. "U potrazi za gospodinom pravim"

Simpatična knjižica i neverovatno šarmantan prikaz potrage za onim savršenim. Listajući je, nijednog trenutka nećete skinuti osmeh sa lica, a shvatićete da žene širom sveta dele iste nade i očekivanja, ali i nevolje sa dragim nam muškarcima. Da li onaj Pravi uopšte postoji, da li odustati od traženja ili verovati da će nas život iznenaditi i posle svih kikseva na put nam ipak baciti nekog Baš Stvorenog Za Nas? Čitavu pričicu za nas je priredio upravo muškarac koji je sjajno pronikao u suštinu ženske psihe, a čak nam i odao počast priznajući koliko u nekim trenucima umemo da budemo svestranija i divnija bića u odnosu na suprotan pol. Knjižica kojoj ćete se vraćati iz dana u dan, i poželeti da poklonite  svojim prijateljicama!

   u potrazi za gospodinom savrsenim

 

2. "Zauvek prijatelji: istinska vrednost prijateljstva"

Nezaboravna i divna knjiga za nezaboravne i divne prijatelje! O istinskim prijateljstvima koja čine naš jedinstveni mikro svet. O ljudima bez kojih bi naš život  bio nezamisliv i sasvim prazan, o onima koji nas vole takve kakvi smo, i čije su reči i lica lekoviti. O posebnosti i značaju prijateljskog odnosa i nezaboravnim časovima u kojima su upravo priljatelji obojili naše živote najveselijim bojama i pružili nam ruku dok smo tonuli u ponor. O tome kako nas prijateljstva oblikuju u unikatnu ličnost, utkajući u nas najlepše emocije i uspomene

   zauvek prijatelji

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Knjige koje vredi pročitati

Knjige koje vredi pročitati

TELO KAO DOKAZ/PATRIŠA KORNVEL:Beril Medison, književnica koja živi ...
Lorin Vajsberger - Đavo želi slavu

Lorin Vajsberger - Đavo želi slavu

Sve smo nekada pogledale sliku poznate ličnosti bez šminke, ili skandalozne ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Roleri

Bicikl