21
May
2012

Premijera spota "O tebi" novog benda "Ničim izazvan"

Pregledano: 6712 puta

Ničim izazvan je vrbaško-beogradski bend koji je divnim vokalom i odličnim sastavom uplovio u naše muzičke vode.

Kao i svakog dana, đipila sam na noge lagane i stavila džezvu punu vode na ringlu, otišla do kupatila, stavila sočiva, dva-tri puta trepnula "da prorade" sa sve " 'Bem vam 'lebac..." i uključila kompjuter. Posle milion "Yes", "Agree" i "Skip", napokon sam se ulogovala na poznatu društvenu mrežu, koja priča čak i kakvo je vreme napolju i šta je komšo imao za ručak. Onako bunovna i mamurna, počela sam skrolujem na dole, kad primetih da 90% mojih prijatelja šeruje (deli, prim.aut.) samo jednu pesmu romantičnog naziva- Ničim izazvan "O tebi". 'Ajde da vidimo šta taj gospodin Ničim izazvan ima da kaže o meni ili o kojoj god već... 

Taj gospodin je ustvari ceo set gospodina i jedna divna gospođica. Pesma, blago rečeno, oduzima dah, ne samo vokal i muzika, nego i spot sa nasmešenim, prirodnim ženama, kojima sam i te kako zavidela na lepoti i zabavi koju su nesumnjivo imale na snimanju. Ko nema u viglu ima na Guglu, pa su prsti već sami kucali "N-I-Č-I-M-I-Z-A-Z-V-A-N".

 

"Bend je formiran u proleće 2011. od strane Bojana Gluvajića (vokal i gitara) i Bakalov Borisa (vokal).Ubrzo su im se priključili Barović Boris (bubanj) ,Gluvajić Mane (bas gitara) i Kuga Boriša (klavijatura). Kasnije su u bend došli i Nemanja Vujović (gitara) ,Ilić Dragana (prateći vokal) i Igor Martinko (violina,truba,harmonika,gitara),i oni danas čine prvu postavu benda.

Veliku ulogu u razvoju benda, svojom podrškom i pomoći, ima Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi).

U proleće 2012. bend uspostavlja saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog benda Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra, i iz te saradnje nastaje prvi singl ''O tebi''."


Samo ću da vam kažem da uskoro očekujete intervju sa ovim divnim sastavom, a do tad uživajte  u njihovom prvom singlu, koji popravlja dan i nabacuje osmeh na lice ljudima  od 7 do 77.godina!

 

Tina Bunjevački

Smotana i romantična, ponekad sarkastična i fantastična. Voli sve životinje i nijednog insekta, osim bubamare. Kad hoćete da je pridobijete ili podmitite, uvek imajte kod sebe bilo šta od slatkiša. Ne voli braon boju i nesposobne muškarce.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
Tužno
1
Srećno
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako to misliš: mi?

Kako to misliš: mi?

Exit etiketa s ponosom najavljuje novi album novosadskog sastava ...
Vendi O. Vilijams - fuck & roll legenda

Vendi O. Vilijams - fuck & roll legenda

"Moram nogom? Mogu li umesto toga da udarim glavom u prozor?" ...
Kako je nastala Metalika?

Kako je nastala Metalika?

Treš metal je vrsta hevi metal muzike, koja je brža od hevi metala. Tokom ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 5°c

Bicikl

Roleri