20
May
2011

Udaljavanje od stvarnosti

Pregledano: 1402 puta

Nije sve tako zeleno

Bio je to jedan od onih dana, u sred proleća, koji dolaze da vas podsete da je majka prirode jedan krajnji ego, pljuvanja i plača u isto vreme, upijajući i zamrzavajući vas, terajući vas da hodate uzdignute glave noseći kaput na ramenu. Jedan od onih zeleno-sivih dana, kada kiša i vetar pokrivaju tek vidljivo lišće i žuto cveće. 
 
 
Loše vreme je bilo poput nevidljivog haosa, između dobrog i lošeg, i danas, dobri su bili preplavljeni i bačeni u grupe demonskog nereda. Bio je to dan kad je opcija odlučivanja bila nemoguća, osakaćena, a ta neodlučna energija kao da je curila u mozgove ljudi, nasađena kao sati okrutnog i ilegalnog društvenog eksperimenta, pokazujući nam koliko smo ustvari kontrolisani. Bilo je ljudi koji su preuzeli vlast protiv oluje, potpuno spremni, kišne čizme i kišobrani, bili su staloženi kao oprema za razbjanje demonstracija, organi reda. Poput nekakvih kreatura, zombija, koji se i dalje oslanjaju na svoje roditelje koji im pružaju dnevnu džunglu, uključujući ručak i novac, kao i vremensku prognozu.
 
 
Što se mene tiče, ja sam bila između kreature i haosa. Bez kišnih čizmi, kišobrana, probijajući se kroz tantrum...Ogrnula sam kaput i to mi je bilo dovoljno.

Tijana Roganović

Čekamo da Tijana Roganović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Bicikl

Roleri