Postovala: Filip Pejovic
16
Aug
2013

Elektronske cigarete

Pregledano: 2971 puta

Već dugo vremena pokušavate da ostavite cigarete ali ne uspevate u tome? Vašoj porodici sve više smeta neprijatan miris duvanskog dima koji širite oko sebe?

Elektronske cigarete su pravo rešenje za Vaše probleme

U ponudi se nalaze elektronske cigarete za jednokratnu upotrebu za sve koji žele da isprobaju efekte elektronskog pušenja pre kupovine punjive elektronske cigarete koja je dugotrajna. Elektronska cigareta se koristi tako što pritisnete taster i uvučete vazduh kao kod obične cigarete. Oko 12 – 13 uvlačenja dima odgovara jednoj ispušenoj običnoj cigareti.

 

Elektronska cigareta u potpunosti nadomešćuje obične cigarete

Efekat koji stvaraju elektronske cigarete gotovo je identičan efektu koji dobijate pri pušenju običnih cigareta. Zbog dima koji se stvara pri uvlačenju i ispuštanju vazduha pri pušenju elektronske cigarete imate utisak kao da pušite običnu duvansku cigaretu.

Tečnost u punjenju elektronske cigarete može sadržati nikotin u koncentraciji u kojoj Vi to želite. Na taj način organizam dobija nikotin a nema štetnog dejstva različitih supstanci koje se nalaze u duvanu  na Vas i okolinu.

Istraživanja su pokazala da ljudi često počnu da puše jer ne znaju šta da rade sa rukama kada se nalaze sa društvom u kafiću, restoranu i sl. Elektronska cigareta nadoknađuje običnu cigaretu u rukama.

 

Uštedite novac korišćenjem elektronske cigarete

Cene duvana i cigareta na tržištu rastu iz dana u dan. Kupovinom punjive elektronske cigarete znatno ćete umanjiti svotu novca koju dajete za cigarete. Kada jednom kupite elektronsku cigaretu kasnije dokupljujete samo punjenja.

Dugotrajne elektronske cigarete sadrže tankove koji se s’vremena na vreme pune. Kada nivo tečnosti u tanku opadne ispod 20%, lampa daje znak da je tank potrebno dopuniti. Jedan tank u proseku traje od petnaest do dvadeset dana. U ponudi su punjenja različitih aroma, od arome duvana pa do aroma voća, čikolade,  mentola, vanile, kafe, ruma i drugih alkoholnih pića.

Baterije pomoću kojih elektronske cigarete rade su punjive. Uz svaku cigaretu dobijate i USB punjač za punjenje baterija. Blinkanje lampice označava da je baterija pri kraju i da je potrebno napuniti je. Punjenje baterije se obično vrši na dva dana.

Filip Pejovic

Čekamo da Filip Pejovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nega lepote širom sveta: 8. Brazil, sok od šargarepe

Nega lepote širom sveta: 8. Brazil, sok od šargarepe

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
Nega lepote širom sveta: 2. Irska, kupka od algi

Nega lepote širom sveta: 2. Irska, kupka od algi

Prethodni deo ovog serijala pogledajte ...
Negujte sebe i na godišnjem odmoru

Negujte sebe i na godišnjem odmoru

Godišnji odmor je vreme koje dame rado provode bez šminke, peglanja kose i bespotrebnog ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 16°c

Bicikl

Roleri